Keuken spuiten

Een keuken is vaak een belangrijk onderdeel van een woning. Hier wordt eten klaar gemaakt en, als men de ruimte ervoor heeft, eet men ook samen met het gezin aan de keukentafel. Als u bent uitgekeken op uw keuken, maar niet genoeg financiële middelen heeft om een nieuwe aan te schaffen, zijn er diverse opties waardoor u toch kunt genieten van een keuken die zo goed als nieuw is.

Benieuwd naar alle opties?

Start gratis offerteaanvraag!

Eén van die opties is alles laten overspuiten, de keukendeurtjes, keukenkastjes en keukenfrontjes. Op deze manier hoeft u niets te vervangen, maar ziet alles er zo goed als nieuw uit. Een vakman voert het spuiten en eventuele keukenrenovatie graag voor u uit.

Keuken spuiten

Wilt u uw keuken laten spuiten voor een nieuwe uitstraling?

Bespaar op de kosten door gratis offertes te vergelijken!

Wanneer laat u de keuken overspuiten?

Er zijn verschillende situaties waarin u uw keuken kunt laten overspuiten. Misschien bent u uitgekeken op het huidige uiterlijk en wilt u wat nieuws, maar kunt u geen nieuwe keuken betalen. Het kan ook zijn dat uw woning te koop staat, maar niet verkocht wordt. Dan kan het hele huis wel een opknapbeurt gebruiken, maar hier wilt u natuurlijk niet al te veel geld in stoppen. Dan is het overspuiten van uw keuken ook een perfecte oplossing. Daarnaast zijn er ontzettend veel kleuren waar u uit kunt kiezen voor het spuiten, waardoor het gemakkelijk is om de keuken een ander kleurtje te geven die past bij deze tijd en uw huidige woonwensen.

Overspuiten, verven of folie vervangen?

Zoals gezegd zijn er meerdere manieren om uw keuken er weer zo goed als nieuw uit te laten zien. Spuiten is één manier, maar u heeft ook de keuze uit verven of het vervangen van folie. In principe is zowel het overspuiten, het verven en het plaatsen van folie zomaar klaar. Wel moet u met folie rekening houden met knip en plak werk wat nogal precies komt, bijvoorbeeld bij de keukenfrontjes. Het verven kan soms lastig zijn vanwege de verschillende materialen en structuren bij keukenkastjes. Alle drie vormen van keukenrenovatie hebben zowel voor- en nadelen, het is vooral een kwestie van smaak waar u voor kiest.

Spuiten keukenkastjes

In plaats van uw gehele keuken te laten overspuiten, is het ook mogelijk om te kiezen voor het spuiten van alleen de keukenkastjes. Over het algemeen kiest men hier het meeste voor, aangezien een keuken vrijwel nooit helemaal dezelfde kleur heeft. Voor het overspuiten van de keukenkastjes zijn vele kleuren beschikbaar, waardoor er gegarandeerd een kleur is die bij uw wensen en de rest van uw woning past. Het overspuiten is een vorm van keukenrenovatie en is een klus die u het beste laat doen door een professional. Spuiten komt aardig precies, waardoor er snel fouten gemaakt kunnen worden. Voor een mooi en egaal resultaat schakelt u een vakman in.

Keukendeurtjes spuiten

Het is ook een optie om alleen de keukendeurtjes te laten spuiten door een professional. Op deze manier ziet uw hele keuken er weer zo goed als nieuw uit, maar laat u maar een klein onderdeel renoveren. Het scheelt ook weer in de kosten, waardoor het spuiten van keukendeurtjes een goede optie is voor wanneer u een laag budget heeft. Ook hiervoor zijn er vele kleuren beschikbaar, waardoor het natuurlijk leuk kan zijn om eens in de zoveel tijd te kiezen voor een nieuw kleurtje op uw keukendeurtjes. Een vakman informeert u over de mogelijkheden en voert de werkzaamheden voor u uit.

Gratis offertes vergelijken

Keukenfrontjes overspuiten

Voor een snelle keukenrenovatie kiest u voor het overspuiten van uw keukenfrontjes. Dit is alleen het gedeelte dat zichtbaar is, waardoor de klus snel geklaard is en u snel kan genieten van een mooie keuken die zo goed als nieuw is. Hierdoor kunnen uw keukenfrontjes weer een aantal jaren mee en het kost minder geld dan wanneer u kiest voor het spuiten van de volledige keukenkastjes. Het renoveren van keukens is nog nooit zo makkelijk geweest. Kies uit één van de kleuren en laat de keukenrenovatie uitvoeren door een professional. Hierna geniet u weer vele jaren van mooie keukenfrontjes.

Keuken overspuiten

Kosten keuken spuiten 2024

Voor alle keukensoorten zijn de kosten voor het overspuiten weer anders. Zo hangt het ervan af welke gedeeltes u laat spuiten en verven, of dat u kiest voor folie. Ook hangt het ervan af of het nodig is om te renoveren voor het spuiten. Een vakman komt bij u langs om u te informeren en adviseren, zodat u een beter beeld krijgt van de kosten. Ook voor andere vormen van keukenrenovatie en de kosten hiervan helpt hij u graag verder. Vul het offerteformulier in en ontvang een vrijblijvende offerte. Een vakman komt bij u langs om u te helpen en om het spuiten uit te voeren.

Contact met een specialist!

Bent u uitgekeken op uw keuken en wilt u deze laten renoveren? Wilt u alles laten overspuiten, of juist een aantal onderdelen zoals de keukendeurtjes, keukenkastjes of juist de keukenfrontjes? Bij het renoveren zoals het verven en spuiten van keukens helpt een vakman u graag. Er zijn diverse kleuren waar u uit kunt kiezen voor het overspuiten als manier van renoveren, waardoor er altijd kleuren zijn die passen bij uw smaak. Ook folie op bijvoorbeeld uw keukendeurtjes is een optie, waardoor het er weer zo goed als nieuw uitziet. Om in contact te komen met een specialist vult u het offerteformulier in, u ontvangt van ons een vrijblijvende offerte.