Keukenblad vervangen

Een keukenblad, ook wel een werkblad of aanrechtblad, is in een keuken onmisbaar. Op een keukenblad wordt het eten klaargemaakt, worden de borden neergezet en deze wordt gebruikt voor alle zaken die moeten gebeuren in de keuken. Doordat een werkblad of aanrechtblad dagelijks gebruikt wordt, moet een keukenblad sneller vervangen worden dan andere zaken in de keuken.

Keukenblad laten vernieuwen?

Start gratis offerteaanvraag!

Keukenbladen alleen vervangen in plaats van een nieuwe keuken is natuurlijk goedkoper. Daarnaast kan u met een nieuw keukenblad weer jaren vooruit in uw keuken. Keukenbladen zijn verkrijgbaar in diverse materialen, zoals composiet, RVS, hout, kunststof, graniet of een betonnen aanrechtblad. Wij vervangen uw oude aanrechtblad voor een nieuw werkblad tegen lage prijzen.

Keukenblad vervangen

Uw keukenblad laten vervangen en besparen op de kosten?

Vergelijk gratis offertes op prijs en aanbod en bespaar tot 40% op de kosten!

Betonnen, graniet of composiet

Keukenbladen zijn verkrijgbaar in vele materialen. Denk bijvoorbeeld aan kunststof, RVS of hout. Daarnaast zijn tegenwoordig betonnen keukenbladen populair, evenals composiet en graniet. Alle drie materialen zorgen voor een strak uiterlijk van de keukenbladen. Een betonnen aanrechtblad past bij een strakke, industriële look. Een aanrechtblad van composiet zorgt voor een moderne look, evenals graniet. Graniet zit wel meer een patroon in, waardoor het minder strak is dan composiet. Met kunststof kan de uitstraling van sommige materialen nagebootst worden en kunststof is vaak goedkoper. RVS is een compleet ander soort materiaal, wat een keukenblad erg hygiënisch en praktisch maakt. Een keukenspecialist vertelt u meer over de diverse materialen voor keukenbladen.

Keukenblad op maat

Iedere keuken is weer anders, en de wensen voor keukenbladen van iedereen verschilt. Daarom kan een aanrechtblad op maat gemaakt worden, zodat de oude vervangen kan worden voor een op maat gemaakt nieuw aanrechtblad. Met alle materialen kan een specialist aan de slag om voor u het perfecte werkblad op maat te maken. Een keukenspecialist komt bij u langs om de afmetingen op te meten voor uw werkblad om vervolgens één voor u te maken. Daarna voert hij het vervangen van het keukenblad voor u uit. Geef uw wensen door aan de specialist, dan houdt hij hier rekening mee. Na het vervangen kan u weer jaren vooruit met uw nieuwe aanrechtblad.

Keukenblad verven

In plaats van het vervangen van een werkblad heeft u ook de optie om deze te verven. Vooral met keukenbladen van hout is dit een goede optie. Het verven van uw keukenblad in plaats van deze te vervangen kunt u zelf uitvoeren. U zoekt een mooie kleur uit voor uw nieuwe werkblad en zorgt voor de juiste soort verf. U moet namelijk rekening houden met een verfsoort die goed kan tegen water, snijden en andere zaken die u doet op een keukenblad. Komt u er niet uit, dan vraagt u gemakkelijk een vakman om tips voor de verf en het schilderen zelf. Ook kan u natuurlijk altijd een vakman inschakelen om het schilderen uit te voeren.

Keukenblad repareren

Naast het verven van keukenbladen, is reparatie ook nog een optie. Het kan u behoorlijk in de kosten schelen, als u kiest voor het repareren van uw werkblad in plaats van het vervangen voor een nieuw aanrechtblad. Het hangt van de schade af of het mogelijk is om keukenbladen te repareren. Als het kleine beschadigingen zijn die makkelijk opgevuld kunnen worden, is de kans groot dat reparatie van uw keukenblad voldoende is. Als u er zelf niet uitkomt, dan vraagt u een vakman om advies. Hij kan de situatie goed inschatten en vertelt u of reparatie van uw aanrechtblad voldoende is of dat deze echt aan vervanging toe is.

Gratis offertes vergelijken

keukenblad repareren

Prijzen

De prijzen voor keukenbladen en de diensten hiervoor verschillen. Laat u reparatie uitvoeren aan uw werkblad, laat u deze verven of wilt u het aanrechtblad vervangen voor een nieuwe? Kiest u voor een werkblad van hout, graniet, RVS, kunststof, composiet of juist een betonnen variant? Allerlei keuzes die meespelen als het gaat om prijzen. Daarnaast hangt het ook nog af van de maat van de keukenbladen. Een keukenspecialist informeert u over de verschillende mogelijkheden en voert het vervangen of de reparatie van keukenbladen voor u uit tegen lage prijzen. Laat daarom de reparatie, het verven of het vervangen van uw werkblad over aan de specialist.

keukenblad op maat

Contact met een keukenspecialist!

Heeft u besloten dat er een nieuw aanrechtblad moet komen? Of wilt u dat er reparatie uitgevoerd wordt aan uw keukenblad van hout, RVS, kunststof of graniet? Wij vervangen uw oude werkblad voor een nieuw aanrechtblad. Of dit nu een betonnen werkblad is of één van composiet, wij voeren reparatie uit, verven een keukenblad van hout of voeren reparatie uit. Een keukenspecialist komt bij u langs om de juiste maat te bepalen en voert vervolgens het vervangen van het werkblad voor u uit tegen lage prijzen. Neem nu contact op en een keukenspecialist gaat voor u aan de slag met uw keukenbladen.

Start gratis offerteaanvraag!

U ontvangt binnen enkele dagen vrijblijvende offertes om te vergelijken. Door deze te vergelijken op basis van prijs en aanbod kunt u tot wel 40% besparen op de kosten van een keukenspecialist.