renovatie keuken Nijmegen

Keukens Nijmegen

Woont u al geruime tijd in uw huis en is de keuken nodig aan vervanging toe? Of voldoet uw keukenblok niet meer aan uw eisen? De specialisten uit ons netwerk staan graag voor u klaar voor een keukenrenovatie. Laat uw keukenruimte compleet renoveren of vervangen. Of ga voor kleine werkzaamheden voor het renoveren. Denk aan het vervangen van de handgrepen of het spuiten van de keukenfrontjes. Dit maakt al een heel verschil in de uitstraling van uw keuken.

Ook voor reparaties van kastjes of het keukenblad zijn de specialisten uit ons netwerk in Nijmegen u graag van dienst. Vul het offerteformulier in en ontvang meerdere offertes van bedrijven uit de regio Nijmegen. Bespaar op uw kosten door het vergelijken van de offertes!

Gratis offertes vergelijken
Betreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)
Rechte opstellingHoekkeukenU-vormAnders (omschrijven in beschrijving)

Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladKeukenapparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)
keuken repareren Nijmegen

Voor ieder budget de juiste oplossing

Een complete keukenrenovatie brengt hoge kosten met zich mee. Het is echter ook mogelijk om een aantal kleine dingen te renoveren. Met een paar kleine aanpassingen geeft u uw keuken een compleet nieuwe uitstraling en bespaart u aanzienlijk op de kosten. Ga in gesprek met een keukenspecialist voor uw renovatie. Geef hierbij aan wat uw maximale budget is voor het renoveren, zodat het bedrijf uit Nijmegen hier rekening mee kan houden.

keukenrenovatie

Renovatie van uw keuken

Voordat u kunt beginnen met een keukenrenovatie is het van belang dat u zich eerst goed oriënteert op de mogelijkheden en de bijbehorende prijzen. Bespreek al uw wensen met een keukenspecialist. Maak daarna samen met de keukenspecialist een ontwerp van het keukenoppervlak en de aanpassingen die u wilt doen. De specialist uit Nijmegen helpt u met de renovatie en het praktisch inrichten van de ruimte en informeert u over de mogelijkheden.

Navigeer naar:

Keukenreparatie | Keukenrenovatie | Prijzen van een keukenrenovatie | Nieuwe keuken | Prijzen nieuwe keuken | Voordelen inschakelen keukenmonteur

Reparatie

Wilt u geen keukenrenovatie laten uitvoeren, maar een reparatie uit laten voeren aan enkele onderdelen van uw keuken? Dan bent u bij de specialisten uit ons netwerk aan het goede adres. Het is altijd mogelijk om een reparatie uit te laten voeren door een keukenreparateur uit de regio Nijmegen. Of dat nu gaat om het repareren van een kapot keukenblad, defecte koelkast of een keukenkastje dat niet meer wilt sluiten. Aarzel niet en vraag offertes aan voor uw klus voor een keukenreparateur.

Nieuwe keuken installeren?

Wilt u zelf een keukenblok installeren? Dit lijkt misschien een eenvoudige klus, maar er komt meer bij kijken dan u denkt. Allereerst moet u natuurlijk de oude keukenkasten verwijderen. Het is belangrijk dat u dit voorzichtig doet, om beschadigingen aan het leidingwerk te voorkomen. Vervolgens kunt u eventuele aanpassingen doen zoals verlichting, verleggen van water- of gasleidingen of stopcontacten verplaatsen of toevoegen. Tot slot moeten alle kastjes en apparaten geïnstalleerd en aangesloten worden. Hulp nodig? Vul het contactformulier in.

Laat uw keuken renoveren voor een frisse uitstraling!

Schakel een specialist in. Vraag vrijblijvende offertes aan en ga voor de beste deal!

Gratis offertes aanvragen
landelijke keuken installeren

Landelijke of moderne keuken?

Wanneer u een keuken laat plaatsen kunt u de indeling, opstelling en het uiterlijk bepalen. Of u nu gaat voor een klassieke, landelijke of moderne keuken, het is allemaal mogelijk. De keukenspecialisten uit ons netwerk in Nijmegen advsieren u graag en vinden altijd de stijl en het ontwerp dat bij u past. Moderne keukens zijn vaak strak en minimalistisch. We zien vaak dat men kiest voor een witte of juist een donkere kleur en een keukeneiland. Landelijke keukens daarentegen hebben meer details en geven een hele andere beleving. Voor ieder budget zijn er een betaalbare keukens. Vul het offerteformulier in voor meer informatie.


Hoe werkt een keukenrenovatie?

Zijn uw keukenkasten, het aanrechtblad of de kookplaat verouderd en overweegt u om uw keuken te renoveren? Dat is een verstandige keuze! Een keukenrenovatie is goedkoper dan een compleet nieuwe keuken. Er zijn diverse mogelijkheden voor een keukenrenovatie. Bedenk wat u graag zou willen veranderen of wilt toevoegen. Bekijk daarnaast diverse stijlen, kleuren en designs. Maak, voordat u met de keukenrenovatie begint, samen met de keukenspecialist uit Nijmegen een plan De keukenspecialist neemt vervolgens al het werk uit handen en u geniet al snel van uw gerenoveerde kookvertrek.

Gedeeltelijke of complete keukenrenovatie?

Ga voor een gedeeltelijke renovatie of laat een complete keukenrenovatie uitvoeren. Er zijn vele opties mogelijk. Ga in overleg met uw keukenspecialist en laat u adviseren. Bij een keukenrenovatie is er niet altijd sprake van breekwerk. Vaak kan het renoveren al gedaan worden zonder dat er gesloopt moet worden in uw woning. Vernieuw bijvoorbeeld uw keukenfrontjes, verander het aanrechtblad of laat een kookplaat plaatsen. Of een gedeeltelijke of complete keukenrenovatie nodig is, is afhankelijk van de mogelijkheden, uw budget en persoonlijke voorkeuren. Laat u goed adviseren door een keukenspecialist. De keukenspecialist geeft u graag deskundig advies en vertelt u meer over de opties.

Welke onderdelen renoveren of repareren?

Zijn uw keukenkastjes beschadigt of verouderd? Door het plaatsen van andere kastjes of keukenfrontjes knapt u de keuken eenvoudig en snel op. Het is ook mogelijk om het aanrechtblad of de achterwand te vernieuwen. Kies daarbij voor prachtig natuursteen of het goedkopere composiet. Een renovatie is een uitstekend moment om uw kapotte keukenapparatuur, handgrepen of keukenkasten aan te pakken. Wilt u liever andere handgrepen of een handige afwasmachine? Ook dat is geen probleem. En wat denkt u van het renoveren van uw gootsteen of keukenkraan? De mogelijkheden voor uw keukenrenovatie zijn eindeloos, denk hierbij aan:

  • Renoveren frontjes, handgrepen en spoelbak
  • Aanrechtblad vervangen
  • Keukenkastjes repareren of vernieuwen
  • Het repareren van apparatuur /li>

Werkgebied Nijmegen

renoveren keukenkastjes

Keukenkastjes

Door veelvuldig gebruik zal de kwaliteit van de keukenkastjes na verloop van tijd achteruitgaan. Zo kunnen de kastjes scheef gaan hangen, of de deurtjes niet meer goed sluiten waardoor een reparatie nodig is. Daarnaast is het ook mogelijk dat het materiaal scheuren vertoont of dat de keukenkastjes niet meer schoon te krijgen zijn. Door de keukenkastjes te vernieuwen of extra kastjes te plaatsen verhoogt u het wooncomfort snel.

scharnieren keukenkastjes vervangen

Scharnieren van keukenkastjes

U verwacht het misschien niet, maar u heeft diverse opties voor de scharnieren van uw keukendeurtjes. Heeft u kleine kinderen? Dan is het mogelijk om een kinderslot te plaatsen, zodat ze niet zomaar de keukendeurtjes openen. Daarnaast kunt u verdekte scharnieren plaatsen of een soft close systeem. Met dit systeem wordt het geluid van het sluiten van lades en deuren gedempt. De keukenmonteur geeft u hierover graag deskundig advies.

Keukenfrontjes

Hebt u maar een beperkt budget, dan is het een optie om de aanblik te veranderen met behulp van nieuwe keukenfrontjes. Keukenfrontjes bevinden zich aan de buitenkant van de keukenkasten en zijn vaak gemaakt van een dunne laag materiaal. Met andere keukenfrontjes kan het ontwerp van de keukenruimte een heel andere sfeer krijgen, zonder dat u veel geld kwijt bent aan de keukenrenovatie. Een keukenspecialist geeft u graag advies.

Folie keukenkastjes laat los?

Na verloop van tijd kan de folie van uw keukenkastjes loslaten. Meestal begint dit bij de randjes, maar het kan ook veroorzaakt worden door een beschadiging. Laat de folie los of zit er lucht onder? De keukenmonteur verwijdert voor u de folie en brengt nieuwe aan. Uw kastjes zien er daarna weer als nieuw uit. Daarnaast is het ook mogelijk om uw kastjes te verven.

keukendeurtjes renoveren Nijmegen

Keukendeurtjes

Bij menig keukenspecialist uit ons netwerk in Nijmegen bestelt u niet alleen gemakkelijk en snel keukenkastjes en keukenfrontjes, maar ook keukendeurtjes. De keukendeurtjes worden regelmatig geopend en gesloten en slijten daardoor snel. Daarnaast is het mogelijk dat ze scheef gaan hangen waarna u een reparatie moet laten uitvoeren. Het vernieuwen van de keukendeurtjes kunt u zelf uitvoeren of overlaten aan een ervaren keukenspecialist in Nijmegen.

renovatie apparatuur keuken

Keukenapparatuur

Het meeste keukenapparatuur gaat een lange tijd mee. Denk hierbij aan apparaten zoals een koelkast of gasfornuis. Toch is het aan te raden om bij een keukenrenovatie te kijken naar de vervanging van enkele keukenapparaten. De laatste jaren is er namelijk aandacht gekomen voor duurzaam leven en het besparen van fossiele brandstoffen. Door nieuwe keukenapparatuur te installeren in plaats van oude te herstellen bespaart u hierop.

Keukenkranen

Bent u niet tevreden over uw keukenkraan? Laat dan uw keukenkranen vervangen. U kunt kiezen voor eenhendelmengkraan of een meergreepskraan. Met een eenhendelkraan stelt u de keukenkraan en de temperatuur in met een eenvoudige hendel. Met een meergreepskraan heeft u één greep voor koud water en één voor warm water. Voor extra gemak kunt u kiezen voor een kookkraan. Dan heeft u op elk moment van de dag kokend water en heeft u geen waterkoker meer nodig.

Handgrepen vernieuwen

Wij spraken eerder al over de opties voor een keukenrenovatie met een beperkt budget. Een keukenspecialist uit ons netwerk kwam op dit gebied ook nog met de tip voor het renoveren van de handgrepen in de keuken. De handgrepen zijn bij de meeste bouwmarkten in Nijmegen verkrijgbaar voor een klein bedrag. Door andere handgrepen te plaatsen verandert u de aanblik van de keuken in een handomdraai. Wij informeren u graag verder over het renoveren van de handgrepen.

spuiten van keuken Nijmegen

Keuken spuiten

Wilt dat de keukenruimte er weer strak en hygiënisch uitziet? Denk dan eens na over de mogelijkheid van het spuiten van de keukenruimte. Er zitten verschillende voordelen verbonden aan het spuiten van de keuken, zoals lagere kosten dan een keukenrenovatie en minder keuzes die u moet maken. Het nadeel van het spuiten is dat dit geen lange termijn oplossing biedt voor vochtplekken en scheuren in de muren.

vervangen achterwand

Spatwand plaatsen

Is uw oude spatwand beschadigd en is een reparatie niet afdoende? Overweeg dan om een andere spatwand te laten plaatsen. Wij adviseren het gebruik van een spatwand sterk, omdat u zo voorkomt dat de wanden van uw keukenruimte beschadigd raken. Bij menig keukenspecialist uit Nijmegen kunt u nieuwe spatwanden aanschaffen in diverse materialen zoals glas of tegel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om een offertes aan te vragen.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Gratis offertes aanvragen

Keukentegels

Tegels worden vaak gebruikt voor de spatwand bij keukens in Nijmegen. Er kunnen diverse redenen zijn waarom u uw keukentegels wilt vervangen of renoveren. Het gebeurt vaak dat de tegels kleine beschadigingen hebben, dat ze verouderd zijn of dat ze loslaten. Vindt u uw tegels niet meer mooi of passen ze niet meer bij de keukenruimte na het renoveren? Vervang of geef ze een frise look. Verf of vervang u keukentegels voor een nieuwe uitstraling.

Inbouwkoelkast repareren

Een inbouwkoelkast wordt meestal in het algemene ontwerp van de keuken ingebouwd. Het is echter gebleken dat de kastjes en deurtjes een langere levensduur hebben dan de inbouwkoelkast. Het is daarom soms noodzakelijk om de inbouwkoelkast van een reparatie of renovatie te voorzien voordat u de rest van de keukenruimte aanpakt. Een keukenspecialist uit Nijmegen kan inbouwapparatuur voor u repareren.

afzuigkap vervangen

Afzuigkap vervangen

De afzuigkap is een belangrijk onderdeel van de keuken en keukenrenovatie. Een afzuigkap zorgt ervoor dat de luchtvochtigheid in de ruimte tijdens het koken niet te veel stijgt, en zal ook vervelende geurtjes afvoeren. Een afzuigkap is bij menig keukenspecialist in vele soorten en maten verkrijgbaar. Naast de losse modellen zijn er bovendien ook diverse geïntegreerde afzuigsystemen mogelijk. Deze verfrissen direct ook de lucht in de badkamer en het toilet.

vervangen spoelbak

Spoelbak vervangen

Een oude, onhygiënische spoelbak of een lekkende kraan is erg vervelend. U kunt proberen de bak goed schoon te maken of te repareren. Als een reparatie niet lukt dan is het echter verstandig om de hele spoelbak te vervangen. Een nieuwe spoelbak en kraan kunnen uw keuken al een hele frisse look geven. Wilt u een compleet andere spoelbak plaatsen? Wellicht is dit tevens een goed moment om het werkblad te vervangen.

Inductiekookplaat aansluiten

Hebt u in het ontwerp van uw keuken een inductiekookplaat toegevoegd? Het is verstandig dat u het aansluiten hiervan overlaat aan een ervaren en erkende keukenspecialist uit Nijmegen. Het aansluiten van een inductiekookplaat is namelijk gevaarlijk omdat er een kans bestaat op kortsluiting of lekstroom. Het is erg zonde als hierdoor schade aan de kookplaat ontstaat. U wilt een reparatie aan de nieuwe inductiekookplaat natuurlijk voorkomen.

Keukenverlichting

Bij het maken van een ontwerp is het belangrijk om hierin ook de keukenverlichting mee te nemen. Denk hierbij wat het effect van de verlichting moet zijn. Als u fris licht wenst om bij te werken is LED keukenverlichting een goede keuze. Spots met een dimmer zijn ideaal als u sfeerlicht wilt creëren. LED keukenverlichting is helder, geeft weinig warmte af en het heeft daarnaast een hele lange levensduur. Ideaal!

renovatie keukeneiland Nijmegen

Keukeneiland

Een keukeneiland is verkrijgbaar in drie verschillende opties. Een spoeleiland is voorzien van een spoelbak, een schiereiland zit met één kant aan de keuken vast en een kookeiland heeft een kookplaat op het eiland. Daarnaast wordt er tevens vaak een bar van het kookeiland gemaakt. Een ruimte met kookeiland is veelal groter dan een traditionele keuken. Het is daarom verstandig om bij het ontwerp al rekening te houden met de ergonomie.

ergonomische keukens Nijmegen

Ergonomie keuken

Wilt u uw keuken renoveren? Het is belangrijk dat u rekening houdt met de ergonomie als u het ontwerp maakt. Dit houdt in dat u ervoor zorgt dat u op een veilige, comfortabele en gezonde manier kunt koken. U gebruikt de koelkast, de kookplaat en de gootsteen het meest. Plaats deze in het ontwerp dicht bij elkaar om de loopafstand klein te houden. Houd rekening met werkhoogtes, een hoger keukenblad is fijn voor lange mensen.

Keukenblad

Veel van onze klanten realiseren niet dat de kwaliteit en uitstraling van het keukenblad zeer belangrijk is. Door het keukenblad te renoveren, kan het gebruiksgemak van de ruimte dan ook sterk verbeteren. Een keukenblad kan van kunststof worden gemaakt, maar het is tevens een optie om een keukenblad van natuursteen of hout te bestellen. Het is afhankelijk van uw wensen voor ontwerp en design welke optie het beste bij u past.

Keuken verven

Bij een keukenrenovatie worden vele klussen uitgevoerd. Eén daarvan is het verven van de keuken. Dit deel van de keukenrenovatie kunt u eventueel zelf afhandelen, maar een keukenspecialist uit Nijmegen is u tevens graag van dienst. Het verven van de keuken in een witte kleur zorgt voor een hygiënische uitstraling. Door tijdens de keukenrenovatie de kleur te wijzigen kan er ook meer warmte worden gecreëerd. Vraag via het offerteformulier om meer informatie.

Is uw keuken verouderd en wilt u een goedkope oplossing?

Vraag meerdere gratis offertes aan. Vergelijk de aanbiedingen en kies een keukenspecialist!

Gratis offertes aanvragen


Prijzen van een keukenrenovatie

De kosten voor het uitvoeren van een keukenrenovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo wordt de prijs onder andere bepaald door de grootte van de keukenrenovatie en de hoeveelheid materialen die hiervoor nodig zijn. De prijzen voor het renoveren van een kleine keuken liggen gemiddeld tussen de €350,- tot €1.000,-. Wilt u in een grote keuken alleen uw keukenfrontjes laten repareren? De gemiddelde kosten voor tien keukendeurtjes zijn €1.800,-.

Wilt u graag weten wat exacte kosten voor het renoveren zijn? Aarzel dan niet en vraag gratis offertes aan van bedrijven uit Nijmegen. Vul het contactformulier in en u ontvangt spoedig een aantal vrijblijvende offertes. Kies eenvoudig de keukenspecialist die bij u past.

Type keuken Gerenoveerde onderdelen (inclusief handgrepen en scharnieren) Gemiddelde prijzen, inclusief btw en arbeidskosten*
Kleine keuken 1 koelkastpaneel
3 ladefronten
3 keukenfronten
€350,- tot €1.000,-
Gemiddelde keuken 1 vaatwasserpaneel
1 koelkastpaneel
5 ladefronten
8 keukendeuren
€900,- tot €2.000,-
Grote keuken 1 vaatwasserpaneel
1 koelkastpaneel
7 ladefronten
12 keukendeuren
€1.000,- tot €3.000,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven vrijblijvend offertes aan van keukenspecialisten uit uw regio.

keuken Nijmegen
renovatie keukensNijmegen


Prijzen nieuwe keuken

U las al meer over de kosten voor een keukenrenovatie.,Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een compleet nieuwe keuken te laten plaatsen. De prijzen van een gemiddelde niewue keuken van een bekend merk zijn ongeveer €15.000,-. Hierbij rekenen we niet alleen de keukenkasten, maar heeft u ook inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, kookplaats, koelkast en een combimagnetron. Voor een grotere keuken moet u rekening houden met hogere kosten. Door te kiezen voor merkloze en eenvoudige inbouwapparatuur bespaart u op de kosten. Meer informatie nodig? Vul vandaag nog het contactformulier in.

Type nieuwe keuken Inclusief Gemiddelde prijzen, inclusief btw en plaatsing*
Kleine keuken (merkloos) Eenvoudige inbouwapparatuur €5.500,-
Gemiddelde keuken (merk) Standaard inbouwapparatuur (afwasmachine, kookplaat, koelkast, combimagnetron) €15.000,-
Grote, luxe keuken (merk) Luxe inbouwapparatuur €25.000,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven vrijblijvend offertes aan van keukenspecialisten uit uw regio.


Voordelen keukenmonteur inschakelen

Denkt u erover na om uw keukenruimte compleet te vernieuwen of uw keuken gedeeltelijk te renoveren? Schakel dan een keukenmonteur in. De keukenmonteurs uit ons netwerk in Nijmegen kunnen u perfect ondersteunen. Zij helpen u bij het maken van een plan en indeling en voorzien u van deskundig advies en ideeën. Alle keukenmonteurs hebben veel ervaring in het plaatsen, repareren en renoveren van keukens. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit. De voordelen van een keukenmonteur op een rij:

  • Professioneel advies
  • Praktische oplossingen
  • Hoge kwaliteit
  • Voor reparaties, renovaties en plaatsing nieuwe keuken
keukenspecialisten
aanvragen offerte renovatie keuken

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een keukenspecialist uit Nijmegen die u kan helpen bij de reparatie of installatie van kastjes van de keuken, keukendeurtjes of een keukenblad? Wilt u een keukeneiland of nieuw inbouwapparatuur toevoegen aan uw ontwerp? Of wilt u uw keukenruimte laten opknappen door het spuiten van keukenfrontjes of het veranderen van handgrepen? Aarzel dan niet om via het offerteformulier gratis en vrijblijvend offertes aan te vragen. U ontvangt spoedig maximaal vijf offertes op maat aan de hand van uw aanvraag voor een installatie, reparatie of renovatie. U kiest zelf welke keukenspecialist bij u in Nijmegen langskomt!