keuken leads

Keuken leads inkopen?

U wilt meer omzet door het kopen van keuken leads? Misschien vraagt u zich af: wat zijn leads? Een keuken lead is eigenlijk niets anders dan een spoor naar een nieuwe klant. Wij zorgen ervoor dat onze websites goed scoren en makkelijk vindbaar zijn voor potentiële nieuwe klanten. Is een klant opzoek naar een vakman die een nieuwe keuken kan plaatsen? Grote kans dat hij op één van onze websites terecht komt. Hij laat een contact- of offerteaanvraag achter. Wij controleren de aanvraag en sturen deze zogenaamde keuken lead naar u. Vervolgens stuurt u de klant een offerte of u maakt een afspraak. Acquisitie door het kopen van keuken leads heeft een aantal grote voordelen.

Voordelen van onze werkwijze

  • Geen risico (pay per lead)
  • Kwaliteitscontrole
  • Eigen regio & type lead bepalen

"*" geeft vereiste velden aan

1Werkzaamheden & Regio
2Je gegevens
Type leads*
Selecteer je werkgebied*

Zoekt u een efficiënte methode om nieuwe klanten te werven?

Het inkopen van keuken leads is een succesvol middel om direct uw omzet te verhogen!

Voordelen leads inkopen

Bij andere manieren van acquisitie, zoals het kopen van advertentieruimte, betaalt u hoge instapkosten zonder dat u van te voren het rendement weet. Bij nieuwe klanten werven door het kopen van aanvragen is dit niet het geval. Bij ons hebben we namelijk nog nooit van hoge instapkosten gehoord. Daarnaast betaalt u een vaste prijs per lead. Hierdoor bepaalt u het rendement op uw investering eenvoudig. U loopt bovendien geen enkel risico omdat u per aanvraag betaalt. Ontvangt u geen leads? Dan hebt u geen kosten. De prijs van een lead hangt af van een aantal factoren, zoals de branche en uw wensen.

Mogelijkheden

U hebt verschillende mogelijkheden bij het kopen van keuken leads. Ontvangt u liever keuken leads op exclusieve basis waardoor elke lead alleen naar u wordt verzonden? Of vindt u het goed dat een lead naar meerdere bedrijven wordt verzonden zodat een klant kan vergelijken? Uw keuze is van invloed op de prijs van een lead. Daarnaast bepaalt u zelf wat voor soort aanvragen u graag ontvangt. Wilt u bijvoorbeeld alleen leads kopen voor het plaatsen van nieuwe keukens? Of bent u tevens beschikbaar voor keukenreparaties en keukenrenovaties? Aan u de keus, in overleg is een hoop mogelijk.

nieuwe klanten werven

Kwalitatieve leads

Een belangrijk onderdeel van ons bedrijf is het servicecenter. Wanneer wij een aanvraag binnen krijgen via één van onze websites, dan komt deze eerst langs het servicecenter. Hier worden eventuele aanvragen die u niet wilt ontvangen eruit gefilterd. De meest voorname taak van het servicecenter is echter een controle op de kwaliteit. Wij vinden het namelijk belangrijk dat elke lead die u ontvangt van hoge kwaliteit is. We sturen een aanvraag daarom nooit zomaar naar u zonder deze eerst te controleren. Blijkt de kwaliteit toch niet zo goed als verwacht? Dan kunt u de lead eenvoudig en snel reclameren.

Vrijblijvend meer informatie

Klanten werven en uw omzet verhogen is heel eenvoudig. Wilt u meer informatie over nieuwe klanten werven door het kopen van aanvragen? Als u het contactformulier invult bellen we u zo snel mogelijk terug met meer informatie. Wilt u eerst proberen of deze manier van klanten werven iets voor u is? Het is mogelijk om een periode proef te draaien. Na deze proef periode oordeelt u zelf of klanten werven door het kopen van leads bij u past. Hier zit helemaal geen risico aan verbonden, u betaalt immers per lead. We helpen u graag bij het werven van nieuwe klanten!