Keukenapparatuur

Keukenapparatuur kan op den duur gedateerd raken. De kans dat er brand uitbreekt is groter en oudere apparaten zullen zuiniger zijn in hun energieverbruik. Het is daarom goed om uw apparatuur na een aantal jaar te vervangen. Bij ons is het mogelijk om uw keukenapparatuur te vervangen zonder dat u uw gehele keuken gaat aanpassen. Wij plaatsen verschillende apparaten voor u, zoals een cooker, oven, kookplaat, vaatwasser en koelkast.

Keukenapparatuur

Keukenapparatuur vervangen? Topkwaliteit tegen scherpe prijzen!

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag gerust een offerte aan voor een cooker, oven, kookplaat, vaatwasser of koelkast.

Mogelijkheden

Het is niet verplicht om uw gehele keuken te voorzien van nieuw keukenapparatuur, wij kunnen namelijk ook een enkel apparaat voor u vervangen of plaatsen. De cooker is een vrij nieuw apparaat die nog niet veel in de keuken te zien is. Bij ons is het mogelijk om ook enkel een cooker of een ander apparaat zoals een vriezer of koelkast te laten installeren.

Nieuwe kookplaat

Nieuwe kookplaat

Eén van de belangrijkste apparaten in de keuken is de kookplaat. Voorheen was het gasfornuis niet meer weg te denken uit onze keukens, tegenwoordig is het gasfornuis grotendeels verdwenen en komen er steeds meer ingebouwde kookplaten. De kookplaat is er in verschillende varianten, zoals een keramische of een inductieplaat. Daarnaast is het mogelijk om er een gaspit bij te zetten voor een wok of een sudderpitje.

Keukenapparatuur Installatie

Installatie

Wilt u graag alle of een gedeelte van uw keukenapparatuur vervangen, dan stellen wij ons beschikbaar om u te helpen. Wij installeren uw nieuwe apparatuur binnen een dag en houden uw keukenfront intact. Bent u van plan om alles te vernieuwen, neem dan alle apparaten van één merk. U kunt namelijk veel korting krijgen als u dit doet.

Vergelijk gratis offertes
Betreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)
Rechte opstellingHoekkeukenU-vormAnders (omschrijven in beschrijving)

Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladKeukenapparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)
kwaliteitskeurmerk