Keukenrenovatie

Wilt u uw keuken vernieuwen? Overweegt u een nieuwe keuken aan te schaffen? Wellicht is keukenrenovatie een geschikte oplossing voor u. Door een keukenrenovatie kan uw keuken er namelijk al meteen erg nieuw uitzien. De prijzen liggen vele malen lager dan wanneer u kiest voor een nieuwe keuken.

Benieuwd naar de exacte prijzen?

Start gratis offerteaanvraag!

U kunt voor nieuwe keukenkasten kiezen met bijvoorbeeld een andere kleur of misschien andere patronen. Er zijn erg veel mogelijkheden. Hieronder leest u meer over de voor- en nadelen lezen van keukenrenovatie. Heeft u behoefte aan advies? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Van Schijndel beantwoordt uw vragen graag!

Keukenrenovatie

Keukenexpert inschakelen voor een voordelige keukenrenovatie?

Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op de kosten!

Voordelen van keukenrenovatie

Het voordeel aan een keukenrenovatie is ten eerste dat u er erg veel geld mee bespaart. Bij een nieuwe keuken moet u het namelijk kopen en laten plaatsen, dit kost in de meeste gevallen meer geld dan een renovatie. Nog een voordeel aan een keukenrenovatie is dat de uitstraling gelijk erg anders wordt, het zal hoogstwaarschijnlijk op een nieuwe keuken lijken. Bij een renovatie heeft u relatief weinig overlast, er hoeft vaak niets gebroken te worden etc. U bent zelf vrij om te bepalen welke onderdelen u wilt laten renoveren. Het is ook nog eens goed voor het milieu, uw oude keuken hoeft niet vervangen te worden dus hoeft niet te worden afgebroken. Een duurzame oplossing dus. Lees hier meer over wat een keukenrenovatie kost.

Nadelen van keukenrenovatie

Als u de deur van uw keukenkast wilt vervangen dan kunt u tegen een probleem oplopen. Het meest voorkomende nadeel is dat de kleuren vaak niet gelijk zijn, daarom moet u de keukenkast helemaal verven of spuiten zodat het één gelijke kleur krijgt. Soms kan het ook zo zijn dat de juiste maat van uw keukenkastdeur niet meer te verkrijgen is, dan moeten de deuren op maat gemaakt worden. Het op maat laten maken van keukenkastdeuren kan meer kosten dan een totaal nieuwe keukenkast, daarom is het handig om een totaal nieuwe keukenkast te kopen. Indien u kiest voor renovatie dan vervangt u de keuken niet in zijn geheel. Het belangrijk om te weten dat de levensduur van uw keuken niet veel langer wordt.

Voorbeelden van renovatie

Onderstaand treft u een aantal onderdelen aan die u kunt meenemen in uw renovatieplannen. Wij hebben nagenoeg alle merken in ons assortiment. Bent u benieuwd naar de prijzen van een bepaald apparaat of onderdeel? Vul dan gerust het offerteformulier in. Wij sturen u vervolgens een prijsopgave toe.

  • Renovatie van uw aanrechtblad
  • Deuren vervangen
  • Combiketel of oven plaatsen
  • Inductiekookplaat of elektrisch
  • Vaatwasser inbouwen
  • Quooker inbouwen

Vrijblijvende offerte aanvragen

Heeft u advies nodig of heeft u vragen over de mogelijkheden van keukenrenovaties? Van Schijndel staat u graag te woord. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag gemakkelijk en vrijblijvend het offerteformulier in. Geheel vrijblijvend!

Gratis offertes vergelijken