over ons

Over ons

Een netwerk van specialisten op het gebied van keukens. Dat zijn wij. Aangenaam! Erg leuk dat u meer over ons te weten wilt komen. Wij vertellen u graag meer over ons netwerk. Bij ons netwerk zitten meerdere vakmannen aangesloten. Niet zomaar elke specialist kan zich echter bij ons netwerk aansluiten. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u verzekerd bent van vakmanschap. Alle vakmannen zijn in het bezit van de juiste diploma’s en ze hebben vele jaren ervaring. Ze worden daarnaast geselecteerd op basis van prijs. Wij vinden namelijk dat vakmanschap betaalbaar moet zijn voor iedereen. U vindt hier meer informatie over ons netwerk.

Uw voordeel

  • Specialisten uit uw regio vergelijken
  • Gratis en vrijblijvend
  • Snel & eenvoudig geld besparen

Gratis offertes vergelijken

Van Schijndel Keukens: netwerk van vakmannen!

Meer dan 20 jaar ervaring. Hoogwaardige service en kwaliteit tegen aantrekkelijk scherpe prijzen!

keuken offertes

Offertes aanvragen

Bent u op zoek naar een vakman die uw keuken kan renoveren? U bent bij ons aan het juiste adres. Wacht niet langer en vul het offerteformulier in. Laat uw gegevens achter en beschrijf uw klus zo goed mogelijk. Wij sturen uw aanvraag door naar verschillende vakmannen uit ons netwerk. Vervolgens krijgt u, gratis en vrijblijvend, van maximaal vijf specialisten een offerte in uw e-mail voor het renoveren van uw keuken. Vanuit uw luie stoel vergelijkt u deze zelf op basis van prijzen en aanbod.

netwerk van vakmannen

Voordelen van ons netwerk

Het ontvangen van meerdere offertes heeft een aantal voordelen. U hebt namelijk altijd inzicht in de gemiddelde prijzen van de keuken branche. Hierdoor kunt u tot wel 40% op de totaalprijs besparen! Daarnaast scheelt ons netwerk u een hoop zoekwerk naar de juiste vakman. U ontvangt namelijk alleen offertes van specialisten uit uw regio. U bent bovendien helemaal vrij in de keuze van een vakman. Kiest u de vakman met de scherpste prijs of de vakman die het snelst kan beginnen? Het is allemaal mogelijk.

Keukens plaatsen, repareren en renoveren

Wat u ook nodig hebt, op het gebied van keukens staan wij voor u klaar! Plaatsen, repareren, renoveren, de vakmannen uit ons netwerk doen het allemaal. Iedereen brengt dagelijks veel tijd door in de keuken. Het is daarom belangrijk dat deze helemaal naar wens is. Wij hebben de afgelopen jaren al vele mensen geholpen bij het creëren van hun droomkeuken. Bent u alleen benieuwd wat uw klus gaat kosten maar wilt u deze nog niet laten uitvoeren? Geen probleem. Het aanvragen van offertes is gratis en helemaal vrijblijvend.

Tips bij het vergelijken

Is uw zoektocht naar de juiste vakman begonnen? Als u meerdere offertes hebt ontvangen dan weet u wellicht niet helemaal waar u het beste kunt beginnen met vergelijken. Het is belangrijk om naast de prijs ook de voorwaarden goed te lezen. Wat is bijvoorbeeld nog niet bij de prijs inbegrepen waardoor de totaalprijs omhoog kan gaan? Waar komt de vakman vandaan en hoe lang is hij bezig met de klus? Als u al deze factoren naast elkaar legt dan wordt het maken van een keuze wellicht iets makkelijker.

0
Deelnemende bedrijven
0
Behandelde aanvragen
0
Jaar ervaring
‘’Onze vaatwasser ging kapot en omdat er een verjaardag aan kwam moest deze zo snel mogelijk gemaakt worden. We hebben het offerteformulier ingevuld bij het netwerk van van Schijndel keukens en al gauw kregen we vier offertes via de email. De vaatwasser is dezelfde week nog gerepareerd, ik ben erg tevreden!’’ 
P. Hoekstra
‘’Mijn keuken was nog van prima kwaliteit maar ik was helemaal uitgekeken op de kleur. Ik heb hem laten spuiten en hij ziet er weer als nieuw uit! De vakman die bij ons langs kwam had veel ervaring en dat kon je zien. Hij was daarnaast erg aardig. Zeker een aanrader!’’
F. Boersma

Heeft u als keukenspecialist interesse in de deelname aan ons netwerk?

Bekijk de bedrijven aanmelden pagina voor meer informatie over onze werkwijze.