keukenrenovatie Veghel

Keukens Veghel

De keuken vormt in menig huishouden de hart van het huis, daarom is het van groot belang dat deze volledig naar uw wensen is. Als er door slijtage aan de keukenkastjes een slordige uitstraling ontstaat, dan doet dit af aan uw woongenot. Een keukenspecialist uit Veghel kan deze in een mum van tijd vervangen, repareren of spuiten zodat de uitstraling enorm verbetert! Of u nu enkel de keukendeurtjes of keukenkastjes wilt laten repareren, of geïnteresseerd bent in een complete keukenrenovatie: een keukenspecialist uit ons netwerk helpt u graag!

Bespaar snel en eenvoudig tot wel 30% op de totale kosten door vrijblijvend de offertes van verschillende specialisten uit Veghel te vergelijken.

Gratis offertes vergelijken
Betreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)
Rechte opstellingHoekkeukenU-vormAnders (omschrijven in beschrijving)

Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladKeukenapparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)
repareren keuken Veghel

Voor ieder budget de juiste oplossing

Een keukenrenovatie of –verbouwing kan aardig in de prijs oplopen. Heeft u maar een beperkt budget? Ook dan is het mogelijk om een keuken naar wens te realiseren. Er zijn een aantal manieren waarop u kan besparen. Zo is het bijvoorbeeld mogelijk om keukendeurtjes, -kastjes en zelfs de keukenapparatuur aan te schaffen bij een outletshop. In dergelijke winkels worden producten uit oudere productielijnen verkocht tegen lage kosten. Zo kunt u toch een A-merk aanschaffen zonder dat u de hoofdprijs betaalt. Een tweede tip is om voorafgaand aan het renoveren contact op te nemen met een keukenspecialist uit Veghel, die u kan helpen met de mogelijkheden binnen uw budget.

renovatie keuken Veghel

Renovatie van uw keuken

Wordt het tijd om uw keuken in een nieuw jasje te steken? Het aanschaffen van nieuwe keukens is dan niet de enige oplossing, een keukenrenovatie valt tevens onder de mogelijkheden. Zo is het mogelijk om een volledige keukenrenovatie uit te voeren, waarbij u alles gaat aanpakken: van keukenapparatuur tot keukenfrontjes. Eventueel is het mogelijk om eerst in samenwerking met een keukenspecialist uit Veghel een ontwerp op te stellen. Daarnaast is het een optie om alleen een deel van de keuken te renoveren, zoals het verven van de keukendeurtjes of het plaatsen van een ander keukenblad. Eén van de specialisten die aangesloten is bij ons netwerk is u hierbij met alle plezier van dienst.

Navigeer naar:

Keukenreparatie | Keukenrenovatie | Prijzen van een keukenrenovatie | Nieuwe keuken | Prijzen nieuwe keuken | Voordelen inschakelen keukenmonteur

Reparatie

Naast een keukenrenovatie is een keukenspecialist uit Veghel tevens in te schakelen voor het uitvoeren van een reparatie. Door intensief gebruik kan het voorkomen dat een lade bijvoorbeeld niet goed meer sluit, dat scharnieren van de keukenkastjes niet goed meer hangen of zelfs dat de handgrepen van de deurtjes afgetrokken worden. Ook als u een beschadiging heeft aan uw keukenblad hoeft u niet de gehele keuken te renoveren. Een keukenspecialist uit Veghel kan in dat geval snel en vakkundig een reparatie voor u uitvoeren, zodat u spoedig weer optimaal van de ruimte gebruik kunt maken. De kosten voor een dergelijke reparatie liggen doorgaans een stuk lager dan de kosten voor een gedeeltelijke renovatie.

Nieuwe keuken installeren?

Wanneer u een nieuwe keuken bestelt, dan wordt deze vaak in onderdelen geleverd. Het installeren van een nieuwe keuken is daarom geen eenvoudige klus. In de meeste gevallen is het daarom verstandig om de installatie over te laten aan een erkend keukenspecialist uit Veghel. Indien gewenst kan de keukenspecialist u tevens helpen met het verwijderen van de oude keuken. Dit lijkt wellicht eenvoudig, maar het is belangrijk dat u de gasaansluiting en waterleiding hierbij niet beschadigd. Na het breekwerk zal de keukenspecialist eventueel de leidingen omleggen zodat uw nieuwe keuken goed kan worden aangesloten. Hierna zet hij de keukens als een puzzel in elkaar.

Erkende keukenmonteur uit Veghel gezocht?

Wij werken samen met ervaren monteurs uit Veghel, vergelijk de kosten en bespaar!

Gratis offertes aanvragen
landelijke keuken installeren

Landelijke of moderne keuken?

Bij het kopen van nieuwe keukens bent u als klant betrokken bij het gehele proces: ook het ontwerp. Zo bepaalt u zelf welke sfeer u de ruimte wilt geven. Houdt u van de landelijke stijl? Dan zijn natuurlijke materialen en warme kleuren onmisbaar. Een belangrijk kenmerk van landelijke keukens zijn de open kasten, waarop al uw voorraadpotten en servies te zien zijn. Hierdoor ontstaat er de warme, gezellige sfeer van de landelijke keukens. Wanneer u op zoek bent naar een moderner ontwerp, dan zal de keukenspecialist lichte kleuren en strakke, greeploze kasten aanraden. Dit geeft het geheel een rustig en ruimtelijk gevoel.


Hoe werkt een keukenrenovatie?

Een keukenrenovatie start met een analyse van de huidige ruimte. Wat kan u opnieuw gebruiken en wat wilt u juist vervangen of renoveren? Hierbij geeft de keukenspecialist u een persoonlijk advies. Wellicht overweegt u de keukenfrontjes te vervangen maar ziet de specialist dat het mogelijk is deze te renoveren. Op deze manier denkt de expert mee met de mogelijkheden en houdt daarbij uw budget in gedachten. In het geval van een gedeeltelijke renovatie zonder breekwerk is het vaak mogelijk om de werkzaamheden al binnen een dag af te ronden, zo ervaart u minimale overlast van de werkzaamheden en kan u dezelfde avond weer koken aan uw eigen fornuis.

Gedeeltelijke of complete keukenrenovatie?

Zoals wij al aangaven is het mogelijk om zowel gedeeltelijk als compleet te renoveren. Het verschil tussen deze twee mogelijkheden is het breekwerk. Bij een gedeeltelijke renovatie hoeft u geen breekwerk uit te voeren. Hierbij worden er onderdelen gerepareerd of gerenoveerd, maar hoeft u niets te vervangen. U kunt hierbij denken aan het schilderen of zelfs wrappen van de keukenfrontjes of het rechthangen van keukendeurtjes. Met compleet renoveren doelen wij op het vervangen van een aantal onderdelen. Bijvoorbeeld het keukenblad of de keukendeurtjes. Zo is het met elk budget, groot of klein, mogelijk een keukenrenovatie naar wens uit te voeren.

Welke onderdelen renoveren of repareren?

Bij het renoveren van keukens denken vele klanten enkel aan het vervangen of repareren van de keukenkastjes. Zonde, want er is op renovatiegebied zo veel mogelijk om de ruimte volledig te transformeren! De keukenspecialisten uit Veghel renoveren regelmatig de volgende onderdelen:

  • De keukenkastjes
  • Keukenfrontjes of –deurtjes
  • Vervangen van de keukenapparatuur
  • Vernieuwen van de handgrepen
  • Het plaatsen of vernieuwen van een spatwand
Bent u benieuwd welke onderdelen van uw keuken aan een renovatie toe zijn? Vraag een specialist uit Veghel dan om een persoonlijk advies, zodat u al snel een keukenrenovatie kan uitvoeren.

Werkgebied Veghel

keukenkasten

Keukenkastjes

Voor veel mensen zijn de keukenkastjes een standaard onderdeel van de keuken waar zij niet al te veel aandacht aan besteden. Door de stijl of kleur van de keukenkastjes te veranderen kunt u echter een geheel andere aanblik van de keuken creëren. Kies voor een stijl die binnen het huidige ontwerp past, of ga voor een volledig ander design. Door het veranderen van de grepen kunt u ook nog variëren. Een keukenspecialist uit Veghel kan u bijstaan bij een reparatie of het ontwerp van de keuken van uw dromen.

scharnieren keukenkastjes plaatsen

Scharnieren van keukenkastjes

Keukenkastjes worden vaak meerdere keren per dag geopend en gesloten. Daardoor gaan de scharnieren na verloop van tijd slijten. Dit heeft als gevolg dat de keukendeurtjes of -frontjes scheef hangen, wat een slordige indruk geeft. Een keukenspecialist uit Veghel kan de scharnieren van uw keukendeurtjes herstellen of vervangen zodat alle fronten weer waterpas hangen. Hierdoor oogt de ruimte een stuk rustiger en netter, wat uw woongenot ten goede komt.

Keukenfrontjes

Voor zowel de laden als kasten zitten keukenfrontjes. Deze keukenfrontjes vormen de eerste aanblik in de keuken, en zijn daarom medebepalend voor het karakter van de keukenruimte. Het is daarom belangrijk dat deze er verzorgd uitzien. Wanneer de keukenfrontjes beschadigd raken, dan vervangt u deze relatief gemakkelijk door een ander exemplaar. Via een keukenspecialist uit Veghel heeft u de keuze uit een ruim assortiment aan kleuren en stijlen.

Folie keukenkastjes laat los?

Het schilderen van frontjes is al lang niet meer de enige mogelijkheid als het gaat om het renoveren. Vele experts uit Veghel bieden folie aan die op de keukenfrontjes kan worden aangebracht. Natuurlijk heeft het folie een minder lange levensduur dan een verflaag, dus als de folie loslaat dan kunt u een keukenspecialist inschakelen om dit te herstellen of vervangen. Hierbij heeft u de keuze uit vele verschillende kleuren en patronen.

keukendeurtjes vervangen Veghel

Keukendeurtjes

Zoals aangegeven kan het aardig in de prijzen lopen om een keukenrenovatie af te handelen. Er zijn een paar mogelijkheden om de kosten enigszins te beperken. Kies bijvoorbeeld voor het aanschaffen van producten bij een outletshop uit Veghel, of kies ervoor enkel de meest beschadigde onderdelen te vervangen. Bepaal bovendien vooraf hoeveel u maximaal wilt uitgeven, en houdt hierbij rekening met levering- en installatiekosten. Zo komt u achteraf niet voor ongewenste verrassingen te staan.

vervangen keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Onder de categorie keukenapparatuur vallen vele producten. Denk hierbij aan de grote apparaten zoals koelkast en vaatwasser, maar ook kleinere apparaten zoals een afzuigkap, waterkoker of quooker. Door de apparatuur eens in de 10 tot 12 jaar te vervangen zorgt u ervoor dat de kwaliteit en het rendement optimaal blijft. Bij de meeste outletshops is het mogelijk om tegen aantrekkelijke prijzen keukenapparaten van hoge kwaliteit aan te schaffen.

Keukenkranen

Lekt uw kraan al een tijdje? Of maakt u nog steeds gebruik van een oude kraan en wilt u graag een luxe mengkraan laten plaatsen? Ook het vernieuwen van de keukenkranen behoort tot een keukenrenovatie. Hierbij heeft de keuze uit talloze designs en modellen. Zo is een flexibele kraan bij een grote landelijke keuken praktisch onmisbaar en komt een kokend water kraan goed van pas bij het koken.

Handgrepen vernieuwen

Wie maar een beperkt budget heeft, en toch de uitstraling van de keuken wil veranderen, heeft vele opties. Zo kunt u bijvoorbeeld ervoor kiezen om de handgrepen van de keuken te vernieuwen. De handgrepen zijn bij vele bouwmarkten te koop voor enkele euro’s, maar het resultaat is aanzienlijk. Door andere handgrepen verandert een kastje van de moderne naar klassieke stijl in een handomdraai waardoor uw keuken er weer als nieuw uit ziet.

spuiten keuken Veghel

Keuken spuiten

Regelmatig krijgen wij van onze klanten uit Veghel de vraag of het een goede keus is om hun keuken te spuiten in plaats van een volledige keukenrenovatie uit te voeren. Dit is een lastige vraag: er zitten zowel voor- als nadelen aan het spuiten van de keuken. Een voordeel van keukenkastjes spuiten is dat u hierbij geen tijd kwijt bent aan het uitzoeken iets nieuws en het vrij goedkoop is. Het is geen goed idee als de keukendeurtjes en -kastjes beschadigd zijn.

plaatsen spatwand

Spatwand plaatsen

Het plaatsen van een spatwand is een klus die een vakman uit ons netwerk vaak toepast tijdens een keukenrenovatie. Een spatwand is een ideale oplossing wanneer u wilt voorkomen dat de wand achter het gasfornuis beschadigd wordt door spetters van het koken. Een spatwand kan van verschillende producten worden gemaakt. Wij plaatsen over het algemeen tegels of een glazen wand bij onze klanten in Veghel? Vraag vrijblijvend en kosteloos offertes aan.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Gratis offertes aanvragen

Keukentegels

Klanten denken vaan dat keukentegels saaie, witte tegels zijn. Dit is tegenwoordig al lang niet meer zo, u heeft de keuze uit vele verschillende soorten tegels. Tegels zijn nou eenmaal een praktische keuze voor het spatwand, omdat deze goed bestand zijn tegen hitte en het reinigen is erg gemakkelijk. Heeft u op dit moment tegels en wilt u juist iets anders? Vraag een expert uit Veghel dan naar de mogelijkheden.

Inbouwkoelkast repareren

Wanneer een koelkast kapot gaat, dan denkt men er niet zo snel aan om deze te laten repareren. De reparatie van een inbouwkoelkast is echter vele malen goedkoper dan het aanschaffen van een nieuwe. Een keukenspecialist kan een dergelijke reparatie snel en vakkundig voor u uitvoeren tegen aantrekkelijke prijzen. Zo voorkomt u hoge kosten en zorgt u voor een duurzame verlenging van de levensduur van de inbouwkoelkast. Wij zijn u graag van dienst.

vervangen afzuigkap

Afzuigkap vervangen

Wilt u een afzuigkap plaatsen in uw keuken? Dan hebt u de keuze uit vele modellen en maten. Zo zijn er kleine afzuigkappen die rechtstreeks boven het gasfornuis worden geplaatst, en wandmodellen die iets meer afstand hebben. Het is bovendien een optie om te kiezen voor een integraal afzuigsysteem dat ook in de badkamer en toilet is geplaatst. Dit heeft hogere prijzen, maar zorgt voor frisse lucht en een betere luchtvochtigheid in uw huis in Veghel.

vervangen spoelbak

Spoelbak vervangen

U kunt een oude spoelbak proberen te repareren. In verband met hygiëne is de spoelbak verruilen voor een nieuwe echter een beter idee. Een ronde of vierkante spoelbak, een dubbele of één met een afdruipgedeelte. Aan u de keus. Als de afmetingen van de nieuwe spoelbak overeen komen met die van de oude, dan is het monteren niet moeilijk. Is de wasbak een stuk groter dan de oude dan moet u wellicht het werkblad aanpassen.

Inductiekookplaat aansluiten

Een inductiekookplaat staat erg mooi in een strakke en moderne keuken. Hebt u één aangeschaft? Een inductiekookplaat aansluiten is een lastige en soms zelfs een gevaarlijke klus. Er komt veel kijken bij de installatie van een inductiekookplaat. Als u een ervaren klusser bent en vaker met elektra hebt gewerkt, dan kunt u het aansluiten zelf proberen. Officieel moet u dit echter door een vakman laten doen zodat er geen brandgevaarlijke situaties ontstaan en uw nieuwe keuken veilig is.

Keukenverlichting

Keukenverlichting is praktisch en onmisbaar wanneer u gaat koken. Het is echter tevens mogelijk om met keukenverlichting sfeer aan uw keuken te geven. Plaats bijvoorbeeld dimbare spots boven het werkblad. Of wat dacht u van mooie kastverlichting zodat u altijd vindt wat u zoekt in de keukenkastjes? Het is verstandig om een lichtplan voor uw keuken te maken. Hierin geeft u aan waar basis keukenverlichting, werkverlichting en eventuele sfeerverlichting moet komen.

renoveren keukeneiland Veghel

Keukeneiland

Een keukeneiland is een mooie toevoeging aan uw keuken. U hebt de keuze uit verschillende soorten keukeneilanden. De kookplaat bevindt zich op het eiland bij een kookeiland. Dit is ideaal als u visite hebt terwijl u moet koken. Zij zitten aan het eiland terwijl u achter de kookplaat aan het werk bent. Een andere optie is het spoeleiland, waarbij de spoelbak op het eiland zit. Een schiereiland is ideaal wanneer de keuken iets te klein is voor een losstaand eiland.

ergonomie keuken Veghel

Ergonomie keuken

Ergonomie in de keuken is erg belangrijk in verband met comfort en uw gezondheid. Een keukenspecialist kijkt bij het ontwerp van een keuken naar de indeling, de hoogte van het werkblad en de plaats van keukenapparatuur. Een juiste werkhoogte afgestemd op de hoofdgebruiker is hierbij cruciaal. Voor lange mensen is ophogen van het werkblad een optie. Bij personen van 170 cm tot 195 cm wordt veelal een werkhoogte van 95 cm aangehouden.

Keukenblad

Naast de keukenkastjes, en –deurtjes is ook het keukenblad van invloed op het karakter van de keuken. Door het keukenblad te verwisselen met een andere is het mogelijk de gehele sfeer te wijzingen. Zo draagt bijvoorbeeld een massief houten werkblad een authentieke en landelijke sfeer uit, terwijl een grijs kunststof keukenblad een meer moderne uitstraling creëert. Door het blad iets dikker dan standaard te laten maken verandert u bovendien direct de uitstraling.

Keuken verven

Eén van de goedkoopste opties om het ontwerp van uw keuken aan te passen, is door de ruimte opnieuw te verven. Het is bijvoorbeeld een optie om met aardetinten een zeer warme uitstraling te creëren, of met strakke witte muren een zeer moderne sfeer. Daarnaast is het mogelijk om alleen de keukenfrontjes te verven. Een kleurverschil kan al leiden tot een geheel andere aanblik. Wilt u het verven graag overlaten aan een erkend keukenspecialist? Wij helpen u hierbij met alle plezier.

Scherp geprijsde keukens in Veghel!

Vergelijk tot 5 vrijblijvende offertes en bespaar ruim 30% op uw nieuwe keuken!

Gratis offertes aanvragen


Prijzen van een keukenrenovatie

Hoe hoog de uiteindelijke kosten worden van uw keukenrenovatie, is afhankelijk van uw persoonlijke wensen voor het project. Wanneer u bijvoorbeeld geheel nieuwe inbouwapparatuur laat installeren, dan zal de prijs een stuk hoger liggen dan wanneer u alleen een keukenspecialist inschakelt om het keukenblad te vernieuwen. Voor een kleine keukenrenovatie betaalt u gemiddeld €350,- tot €1.000,-. Het verschil in prijs zit gedeeltelijk in de arbeidskosten en gedeeltelijk in uw persoonlijke wensen. Voor een gemiddelde renovatie liggen de kosten ongeveer tussen de €900,- en €2.000,- en als u compleet gaat renoveren dan kunt u rekening houden met kosten tussen de €1.000,- tot €3.000,-.

Type keuken Gerenoveerde onderdelen (inclusief handgrepen en scharnieren) Gemiddelde prijzen, inclusief btw en arbeidskosten*
Kleine keuken 1 koelkastpaneel
3 ladefronten
3 keukenfronten
€350,- tot €1.000,-
Gemiddelde keuken 1 vaatwasserpaneel
1 koelkastpaneel
5 ladefronten
8 keukendeuren
€900,- tot €2.000,-
Grote keuken 1 vaatwasserpaneel
1 koelkastpaneel
7 ladefronten
12 keukendeuren
€1.000,- tot €3.000,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven vrijblijvend offertes aan van keukenspecialisten uit uw regio.

moderne keukens
renoveren keuken Veghel


Prijzen nieuwe keuken

Ziet u renoveren niet zitten en bent u juist geïnteresseerd in de aanschaf van een volledig nieuwe keuken? Houd er dan rekening mee dat dit een flinke investering is. U kunt gelukkig flink besparen doordat u zelf bepaalt welke keukenspecialist u inschakelt en wat voor apparatuur u aanschaft. Voor een kleine keuken met eenvoudige inbouwapparatuur betaalt u gemiddeld slechts €5.500,-. Als u kiest voor iets luxere inbouwapparaten dan loopt de prijs op tot ongeveer €15.000,-. Voor een grote en luxe nieuwe keuken liggen de kosten al snel rond de €25.000,-. Vraag aan als u zeker wilt weten wat u gaat betalen.

Type nieuwe keuken Inclusief Gemiddelde prijzen, inclusief btw en plaatsing*
Kleine keuken (merkloos) Eenvoudige inbouwapparatuur €5.500,-
Gemiddelde keuken (merk) Standaard inbouwapparatuur (afwasmachine, kookplaat, koelkast, combimagnetron) €15.000,-
Grote, luxe keuken (merk) Luxe inbouwapparatuur €25.000,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven vrijblijvend offertes aan van keukenspecialisten uit uw regio.


Voordelen keukenmonteur inschakelen

Klanten vragen ons of zij de installatie of renovatie van hun keuken zelf kunnen uitvoeren. Hoewel dit in de praktijk mogelijk is, zullen wij u toch aanraden om een keukenmonteur uit Veghel in te schakelen. Dit biedt u verschillende voordelen:

  • U heeft extra garantie. Als u zelf bij de installatie van uw nieuwe keukenblad een beschadiging maakt, dan zijn de extra kosten voor u
  • U bespaart uzelf een hoop tijd en energie
  • De renovatie of installatie is in korte tijd al afgerond
keukenspecialisten Veghel
goedkope offertes keukenrenovatie

Vrijblijvend offertes aanvragen

Bent u benieuwd naar de klussen die wij op het gebied van keukenrenovatie en – reparatie voor u uit kunnen voeren? Is uw keukenruimte aan een nieuw ontwerp toe? Wilt u de keukenfrontjes laten spuiten of nieuwe handgrepen op de keukendeurtjes laten aanbrengen? Van het plaatsen van nieuw keukenapparatuur tot het repareren van keukendeurtjes, u bent bij ons aan het juiste adres. Wij zijn een netwerk van menig keukenspecialist in Veghel. Als u het offerteformulier invult ontvangt u geheel gratis meerdere vrijblijvende offertes. Deze vergelijkt u met elkaar op aanbod en prijzen waarna u zelf de keukenspecialist kiest die bij u langskomt in Veghel voor het repareren of renoveren van uw keuken.