keukens Vught

Keukens Vught

Bent u de uitstraling van uw keuken helemaal zat? Ga dan op zoek naar een keukenspecialist uit Vught! Een specialist kan u helpen met een keukenrenovatie op maat. Laat een reparatie uitvoeren op de keukendeurtjes of laat de keukenkastjes spuiten en de keuken ziet er weer als nieuw uit! Op deze manier kunt u tegen een lage prijs toch het uiterlijk compleet veranderen. Laat u liever een compleet nieuwe keuken plaatsen? In dat geval helpt de specialist met het ontwerpen van de nieuwe indeling.

U bent bij een specialist uit ons netwerk aan het juiste adres voor een verbouwing van A tot Z, dat houdt in dat de leveranciers keukens ontwerpen, produceren én plaatsen! Bent u benieuwd hoeveel u kunt besparen? Vul dan ons formulier in en vergelijk gratis en vrijblijvend offertes van specialisten uit Vught.

Gratis offertes vergelijken
Betreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)
Rechte opstellingHoekkeukenU-vormAnders (omschrijven in beschrijving)

Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladKeukenapparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)
budget reparatie keuken

Voor ieder budget de juiste oplossing

Natuurlijk heeft niet iedereen in en rond Vught hetzelfde bedrag over voor een nieuwe keuken. Omdat de specialisten uit Vught werken met een advies op maat, is er echter voor ieder budget een geschikte oplossing te vinden. Heeft u een klein budget? Dan is het eventueel mogelijk om de keukenruimte op te knappen door middel van renoveren, nieuwe keukenkasten of nieuwe inbouwapparatuur. Groot of klein budget: een keukenspecialist uit Vught helpt u met het realiseren van uw droomkeuken.

keukenrenovatie Vught

Renovatie van uw keuken

Een keukenrenovatie is een goede oplossing, zeker als u nog niet genoeg hebt van de indeling van uw huidige keuken. Bij renoveren kunt u onder meer denken aan het vervangen van het keukenblad of keukenapparatuur. Ook is het mogelijk uw keukendeurtjes of volledige keukenkasten te vervangen of op te knappen. Bij een keukenrenovatie blijft de basis van de ruimte intact, waardoor dit in de meeste gevallen een goedkopere optie is dan het aanschaffen van nieuwe keukens.

Navigeer naar:

Keukenreparatie | Keukenrenovatie | Prijzen van een keukenrenovatie | Nieuwe keuken | Prijzen nieuwe keuken | Voordelen inschakelen keukenmonteur

Reparatie

Ook een reparatie in de keuken kan door een keukenspecialist uit Vught worden uitgevoerd. Een reparatie is mogelijk noodzakelijk bij een defect aan uw inbouwapparatuur, maar het kan ook voorkomen dat uw keukenkasten een reparatie vereisen. Wellicht omdat de scharnieren van uw keukendeurtjes losgelaten hebben of omdat het keukenbeslag door veelvoudig gebruik beschadigd is geraakt. In Vught is er altijd een keukenexpert beschikbaar die het werk voor u kan uitvoeren.

Nieuwe keuken installeren?

Als uw keuken zijn beste tijd heeft gehad en een reparatie niet mogelijk is, dan kunt u het beste een nieuwe keuken laten installeren. Hier komt meer bij kijken dan u wellicht zou denken, het is daarom verstandig om hier een keukenspecialist uit Vught voor in te huren. Allereerst is het verwijderen van de oude keuken bijvoorbeeld nodig en zult u wellicht de leidingen moeten verleggen of nieuwe stopcontacten moeten installeren. Dit is tevens van invloed op de kosten.

Scherp geprijsde keukens in Vught!

Bespaar tot 30% op de kosten door de offertes van diverse keukenmonteurs te vergelijken.

Gratis offertes aanvragen
landelijke keuken plaatsen

Landelijke of moderne keuken?

Gaat u een nieuwe keuken aanschaffen? Dan gaat er een wereld voor u open! Tegenwoordig is er een enorm breed aanbod aan keukens, waardoor het realiseren van uw droomkeuken erg gemakkelijk is. Bij een keukenexpert uit ons netwerk in Vught heeft u tevens de mogelijkheid om te kiezen voor maatkeukens. Hierbij bent u betrokken bij het gehele proces: van ontwerp tot de keuze voor het keukenbeslag. Wilt u graag een landelijke uitstraling creëren? Maak dan gebruik van natuurlijke producten en kies voor een landelijk keukenbeslag. Een moderne keuken realiseert u juist door middel van lichte kleuren en een modern keukenblad.


Hoe werkt een keukenrenovatie?

Ook als u graag een keukenrenovatie wilt laten uitvoeren bent u bij een expert uit Vught aan het juiste adres. Allereerst wordt er gekeken naar uw wensen en mogelijkheden. Wilt u de volledige indeling behouden? Of wilt u een gedeelte van uw keukenkasten vervangen? Alle onderdelen die nog intact zijn kunnen worden behouden, zo bespaart u een hoop geld. Het renoveren gaat van start met een analyse van de huidige keukenruimte. Hierna wordt afgesproken welke onderdelen u wilt vervangen of laten renoveren, waarna het renoveren mogelijk al in slechts één werkdag kan worden afgerond! Zo staat u dezelfde avond al te koken in uw nieuwe keuken!

Gedeeltelijke of complete keukenrenovatie?

Wanneer u kiest om te renoveren, dan heeft u doorgaans de keuze uit een complete of gedeeltelijke renovatie. Gedeeltelijk renoveren houdt in dat u geen breekwerk uit laat voeren. Alle onderdelen blijven intact en u knapt ze enkel op. Hiermee kunt u denken aan het rechthangen van de keukendeurtjes, maar ook aan het schilderen of spuiten van de keukens. Een complete renovatie houdt in dat u breekwerk uit laat voeren. Zo is het mogelijk om de basis te laten staan, maar toch alle deurtjes en kastjes te vervangen. Uiteraard kost een complete renovatie meer tijd en geld dan een gedeeltelijke renovatie.

Welke onderdelen renoveren of repareren?

Klanten vragen ons geregeld welke onderdelen zij kunnen renoveren of vervangen zonder dat zij een compleet nieuwe keuken hoeven aan te schaffen. Doordat u de mogelijkheid heeft om verschillende aspecten op te knappen, bepaalt u zelf in welke mate u gaat renoveren! U kunt denken aan onderdelen zoals:

  • De keukenkastjes
  • De keukenfrontjes of keukendeurtjes
  • Keuken- of inbouwapparatuur
  • Het keukenblad en de achterwand
  • Het keukenbeslag
Doordat u zelf de mogelijkheid heeft om te bepalen welke onderdelen u wel of niet wilt ontvangen, is het mogelijk om zo uw droomkeuken te realiseren zonder dat u over uw budget heen gaat.

Werkgebied Vught

keukenkastjes

Keukenkastjes

Hoewel veel van onze klanten uit Vught hier niet aan denken, is het vervangen van de keukenkastjes sterk van invloed op de uitstraling van uw keuken. Door bijvoorbeeld te kiezen voor meerdere kleine kastjes of juist één lange kast kunt u de gehele sfeer wijzigen. Wilt u graag weten welk soort keukenkastjes binnen uw ontwerp passen? Vraag dan een keukenspecialist naar de mogelijkheden, en de bijbehorende prijzen. Wij helpen u met alle plezier!

scharnieren keukenkastjes monteren

Scharnieren van keukenkastjes

De keukenkastjes worden in de meeste gevallen vrij intensief gebruikt. Het is dan ook niet heel verrassend dat de scharnieren van de kastjes in sommige gevallen loslaten. Dit heeft als gevolg dat de keukendeurtjes scheef gaan hangen. Scheef hangende keukenkastjes zorgen voor een rommelige uitstraling. Door een keukenspecialist uit Vught in te schakelen voor een reparatie kunt u het aanblik van de ruimte in slechts een korte tijd enorm opknappen.

Keukenfrontjes

In uw keuken bevinden zich diverse keukenfrontjes, zoals op de deurtjes en lades. Deze bepalen onder andere het karakter van het vertrek. Door veelvuldig gebruik komt het regelmatig voor dat de keukenfrontjes slijten. Wanneer de keukenfrontjes versleten zijn, hoeft dit echter nog niet te betekenen dat de lades of kasten ook beschadigd zijn. Een reparatie van de keukenfrontjes wordt gezien als kleine keukenrenovatie en is wellicht een aantrekkelijke oplossing.

Folie keukenkastjes laat los?

Tegenwoordig is het mogelijk om de keukenfrontjes te bekleden met folie. Dit is een eenvoudige manier om de deurtjes een andere kleur of een ander patroon te geven. Het kan na verloop van tijd echter voorkomen dat deze folie loslaat. In dat geval is het verstandig om het folie te laten vervangen door een expert uit Vught. Bij de meeste specialisten heeft u ruim de keuze uit een breed assortiment aan folies.

keukendeurtjes vervangen Vught

Keukendeurtjes

Bent u van plan een keukenrenovatie uit te laten voeren, maar hebt u een beperkt budget? Door de keukendeurtjes te verwisselen met deurtjes in een volledig andere kleur of stijl, zorgt u ervoor dat de keuken een geheel ander karakter krijgt, terwijl de prijzen beperkt blijven. Voor een voordelige aanschaf van keukendeurtjes raden wij aan een outletwinkel te bezoeken. Komt u graag in contact met een keukenspecialist voor meer informatie? Vul dan ons offerteformulier in.

vervangen keukenapparatuur

Keukenapparatuur

Wie tijdens een keukenrenovatie graag het gebruiksgemak en het leefcomfort wil optimaliseren, doet er goed aan om tevens al het keukenapparatuur te vervangen. Onder de term keukenapparatuur verstaan wij diverse apparaten zoals het gasfornuis, de koelkast en vaatwasser. Maar ook kleinere apparaten zoals het koffiezetapparaat, een mixer of afzuigkap. Bij menig outletshop kunt u apparatuur kopen tegen een scherpe prijs.

Keukenkranen

Hoewel u er waarschijnlijk niet zo vaak bij nadenkt, heeft de keukenkraan een grote invloed op de uitstraling. Heeft u nog een standaard mengkraan? Overweeg deze dan te vervangen door een luxe keukenkraan. Zo zou u ook kunnen kiezen voor de installatie van een kokend water kraan. Dit zal uw woongenot enorm doen verhogen! Een specialist uit ons netwerk voorziet u graag advies wat betreft de keuze in keukenkranen.

Handgrepen vernieuwen

Wanneer u geen ruim budget heeft voor het vernieuwen van keukenonderdelen, dan kunt u er ook voor kiezen om kleine aanpassingen te doen die een groot effect hebben. Een voorbeeld daarvan is het vernieuwen van de handgrepen in de keuken. U koopt al nieuwe handgrepen voor een paar euro per stuk, maar het resultaat kan zeer groot zijn. Dankzij nieuwe handgrepen verandert u de sfeer en uitstraling van uw keuken in een handomdraai.

spuiten keuken Vught

Keuken spuiten

Bent u op de keuken bent uitgekeken, maar wilt u niet een volledige keukenrenovatie uitvoeren? Dan is het een optie om deze te laten spuiten door een specialist uit Vught. Het voordeel van het spuiten is dat u het interieur verbetert, zonder dat u lange tijd kwijt bent aan het uitzoeken van nieuwe materialen en producten. Nadeel van spuiten is dat u constructie problemen en vochtplekken niet herstelt, u verbergt alleen het probleem.

plaatsen spatwand

Spatwand plaatsen

Tijdens het koken gebeurt het regelmatig dat er spetters op de wand terecht komen. Als u de wanden hiertegen wil beschermen, dan is het een optie om een spatwand te plaatsen. Een spatwand bestaat uit een glazen of tegelwand welke makkelijk schoon te maken is. Het monteren van een spatwand kan een keukenspecialist uit Vught snel en vakkundig voor u afhandelen. Vraag vrijblijvend en kosteloos meerdere offertes aan bij bedrijven uit ons netwerk.

Benieuwd naar de prijzen en mogelijkheden?

Gratis offertes aanvragen

Keukentegels

De meeste keukens in Vught hebben een achterwand van keukentegels. Dit is een praktische keuze, omdat de tegels eenvoudig te reinigen zijn. Tegenwoordig kan praktisch echter ook een esthetische functie hebben. U kunt de keukenruimte dan ook compleet transformeren door uw standaard keukentegels te vervangen door een modernere variant. Kies bijvoorbeeld voor een natuursteen voor een natuurlijke uitstraling of voor een mozaïek patroon voor een uniek uiterlijk!

Inbouwkoelkast repareren

Tijdens een keukenrenovatie hoeft u niet alles te vernieuwen. Het kan ook voldoende zijn om een deel te verven en repareren. Een voorbeeld daarvan is de inbouwkoelkast. Een inbouwkoelkast zit verwerkt in de keuken, en kan daarom na verloop van tijd ook enigszins slijten. Na het repareren van de installatie en de koelelementen is het vaak mogelijk om de levensduur van het apparaat aanzienlijk te verlengen. Wij helpen u graag verder met een reparatie of installatie.

renoveren afzuigkap

Afzuigkap vervangen

Is het geen optie om met een reparatie de afzuigkap te renoveren? Dan is het noodzakelijk om deze te vernieuwen. Wanneer u een nieuwe afzuigkap uit kiest, dan hebt u de keue uit een grot aantal soorten en maten. Zo zijn er wandkappen en plafondkappen en is het ook een optie om het afzuigsysteem te verwerken met de achterzijde van het gasfornuis. Wij geven u met alle plezier tips over de vele opties of bieden diverse offertes aan.

repareren spoelbak

Spoelbak vervangen

Als uw spoelbak kapot is dan kunt u proberen deze te repareren. Wanneer een reparatie niet mogelijk is dan moet u een nieuwe spoelbak plaatsen. U heeft de keuze uit vele verschillende soorten. De meest gekozen spoelbak is één van RVS. Daarnaast kunt u kiezen tussen een langwerpige, vierkante en enkele of dubbele bak. Een keukenspecialist kan een spoelbak daarnaast op verschillende manieren installeren. Vlakinbouw, opbouw of onderbouw, aan u de keus.

Inductiekookplaat aansluiten

Als u een inductiekookplaat hebt gekocht dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk gebruiken. U moet hem echter eerst aansluiten. Dit kan op verschillende manieren. Het aansluiten van een inductiekookplaat is echter een lastige klus. Het is verstandig om hiervoor een vakman in te huren om schade, een reparatie, lekstoom of kortsluiting te voorkomen. Als u het aansluiten van de inductiekookplaat toch liever zelf doet dan is het verstandig om dit te laten controleren door een elektricien.

Keukenverlichting

Een keuken is niet compleet zonder keukenverlichting. Een keukenspecialist uit Vught kan u advies geven over verlichting. Wat dacht u bijvoorbeeld van mooie spots die sfeer geven aan de keuken? Of verlichting onder de bovenste keukenkastjes zodat u extra licht hebt op het werkblad tijdens het snijden? Een andere leuke optie is het plaatsen van keukenverlichting in bepaalde keukenkastjes zodat uw mooie servies in de spotlight staat. Het is allemaal mogelijk.

renoveren keukeneiland Vught

Keukeneiland

Een keukeneiland is ideaal als u van koken houdt. Door het grote keukenblad hebt u genoeg plek voor al uw keukengerei en ingrediënten. Er is bovendien ruimte genoeg om te kneden of te snijden. Daarnaast is een keukeneiland ideaal wanneer u een groot fornuis of ander keukenapparatuur wilt. Een ander groot voordeel is dat u dankzij een keukeneiland zitmogelijkheden creëert. Zo kunnen vrienden gezellig aan het eiland zitten terwijl u aan het koken bent. Ideaal!

ergonomische keuken

Ergonomie keuken

Een keukenspecialist houdt altijd rekening met de ergonomie van een keuken. Dit houdt in dat een keuken zo is ontworpen dat het veilig, comfortabel en gezond is om hierin te werken. De juiste werkhoogte bepaalt voor een groot deel de ergonomie van een keuken. Als de hoofdgebruiker voor het keukenblad staat dan is het belangrijk dat de afstand tussen het keukenblad en de onderarmen (gebogen in een hoek van 90°) circa 12cm is.

Keukenblad

Iedereen die wel eens heeft gekookt weet dat de kwaliteit van het keukenblad zeer bepalend is voor het werkcomfort. Daarnaast is het keukenblad ook bepalend voor het ontwerp en de stijl van de keuken. Kies bijvoorbeeld voor een massief houten werkblad wanneer u een landelijke keuken wilt, of voor een zwart nepmarmer variant in een moderne keukenruimten. Eén van onze experts uit Vught helpt u desgewenst graag bij het maken van een ontwerp of keuze.

Keuken verven

Nog een budgetvariant op het gebied van de keukenrenovatie is het verven van de keuken. Door de muren en het plafond te verven in een andere kleur zorgt u ervoor dat de gehele aanblik verandert. Kies voor een strakke witte kleur, of breng wat warmte aan met één van de aardetinten. Uw keukenspecialist uit Vught kan u eventueel bij het verven helpen, of bespaar op de kosten en voer de klus zelf uit. Vraag naar de prijzen voor een keukenrenovatie in het offerteformulier.

Keukenmonteur uit Vught gezocht voor het renoveren van uw keuken?

Vraag vrijblijvend offertes aan, start met vergelijken en bespaar tot wel honderden euro’s!

Gratis offertes aanvragen


Prijzen van een keukenrenovatie

De kosten voor een keukenrenovatie of – reparatie variëren sterk per situatie. Heeft u een kleine keuken en wilt u deze renoveren? Dit kan al vanaf €350,- maar de kosten kunnen tevens oplopen tot wel €1.000,-. Voor een grotere keuken betaalt u voor het renoveren al snel €900,- tot €2.000,-. Zo brengt het installeren van inbouwapparatuur zeer hoge kosten met zich mee, zeker wanneer u de keukenapparatuur nieuw heeft gekocht. Het vervangen van keukenkastjes daarentegen kent relatief lage kosten. Via het offerteformulier kunt u gemakkelijk en snel offertes aanvragen van een keukenspecialist uit Vught. Vul uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in en wij helpen u met alle plezier verder!

Type keuken Gerenoveerde onderdelen (inclusief handgrepen en scharnieren) Gemiddelde prijzen, inclusief btw en arbeidskosten*
Kleine keuken 1 koelkastpaneel
3 ladefronten
3 keukenfronten
€350,- tot €1.000,-
Gemiddelde keuken 1 vaatwasserpaneel
1 koelkastpaneel
5 ladefronten
8 keukendeuren
€900,- tot €2.000,-
Grote keuken 1 vaatwasserpaneel
1 koelkastpaneel
7 ladefronten
12 keukendeuren
€1.000,- tot €3.000,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven vrijblijvend offertes aan van keukenspecialisten uit uw regio.

moderne keuken
renovatie keukeneiland Vught


Prijzen nieuwe keuken

Wilt u geen renovatie uit laten voeren, maar bent u juist op zoek naar een compleet nieuwe keuken? Houd er dan rekening mee dat de kosten aanzienlijk hoger zullen liggen. Voor een kleine keuken betaalt u in Vught gemiddeld €5.500,-. Voor deze prijs is het noodzakelijk dat u eenvoudige inbouwapparatuur laat plaatsen. Voor een gemiddelde keuken betaalt u ongeveer €15.000,-, inclusief plaatsing. Hiervoor kiest u voor standaard inbouwapparatuur, inclusief een vaatwasser, kookplaat koelkast en combimagnetron. De prijzen van grotere keukens kunnen flink oplopen, zeker met luxe inbouwapparatuur. Houd rekening met een gemiddelde prijs van €25.000,-.

Type nieuwe keuken Inclusief Gemiddelde prijzen, inclusief btw en plaatsing*
Kleine keuken (merkloos) Eenvoudige inbouwapparatuur €5.500,-
Gemiddelde keuken (merk) Standaard inbouwapparatuur (afwasmachine, kookplaat, koelkast, combimagnetron) €15.000,-
Grote, luxe keuken (merk) Luxe inbouwapparatuur €25.000,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven vrijblijvend offertes aan van keukenspecialisten uit uw regio.


Voordelen keukenmonteur inschakelen

Of u nu gaat renoveren of een nieuwe keuken laat installeren, in beide gevallen is het aan te raden om een keukenspecialist uit Vught in te schakelen. Zijn professionele hulp komt bij alle aspecten van de verbouwing van pas: van het opstellen van een praktische indeling tot de installatie van uw inbouwapparatuur. Dit zijn de belangrijkste voordelen van het inschakelen van een keukenmonteur:

  • De installatie van uw keuken is in korte tijd afgerond
  • Hij voorziet u van professioneel advies
  • De keukenmonteur verzorgt alle technische aanpassingen zodat u hier geen omkijken naar heeft
keukenspecialist Vught
aanvragen offertes keukenrenovatie

Vrijblijvend offertes aanvragen

Kan het hart van uw huis wel een opfrisser gebruiken en heeft u al een ontwerp in gedachten? Een keukenrenovatie of reparatie voert u eenvoudig uit door het vervangen van keukenfrontjes en handgrepen. Een andere manier waarop u de ruimte een hele nieuwe look kunt geven is door het spuiten van de keukendeurtjes en keukenkastjes. Wij zijn een netwerk van menig keukenspecialist uit Vught. Vul gratis en vrijblijvend het offerteformulier in ontvang meerdere (maximaal 5) offertes. De offertes vergelijkt u met elkaar op basis van prijzen en aanbod. U kiest vervolgens zelf de keukenspecialist die bij u langs komt voor een reparatie of renovatie.