Keukens Zevenaar

Van keukenrenovatie tot volledige nieuwe keuken!

Gratis offertes vergelijken

Binnen 2 minuten geregeld!

Keukens Zevenaar

Past de uitstraling van de keuken niet goed bij u of uw huis? Met een keukenrenovatie in Zevenaar geeft u de keuken de gewenste uitstraling tegen een scherpe prijs! Ga op zoek naar een keukenspecialist bij u in de buurt en ontwerp samen de keuken van uw dromen!

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Op deze pagina leest u meer over keukenrenovaties. U leest wat een keuken op maat inhoudt en wanneer een keuken reparatie nodig is. Ook leest u meer over de prijzen van een keukenrenovatie en wat een keukenmonteur kost. Met het vergelijken van offertes bespaart u tot wel 40% op de totaalprijs. Bovendien is deze offerteservice gratis en zonder verplichtingen!

keuken Zevenaar

Keukenrenovatie of toch keuken vervangen?

Gaat u voor een keukenrenovatie of is het toch slimmer om de keuken volledig te vervangen? Een keukenrenovatie is in de meeste gevallen goedkoper. Bij een keukenrenovatie behoudt u alles wat nog van goede kwaliteit is en vervangt u de verouderde onderdelen. Bijvoorbeeld als de frontjes van de kastjes gedateerd zijn, maar de keukenapparatuur nog wel gewoon werkt.

Is de gehele keuken gedateerd?

Dan is het slimmer om de keuken volledig te vervangen. Het voordeel hiervan ten opzichte van een keukenrenovatie, is dat u ook de indeling om kunt gooien. Zo realiseert u de keuken van uw dromen tegen een scherpe prijs. Prijs weten? Start uw gratis offerteaanvraag!

Keukenrenovatie Zevenaar

Een keuken renovatie is een goedkope manier om het uiterlijk en het gebruikersgemak van de keuken een upgrade te geven. De indeling blijft behouden en alle onderdelen die nog naar wens zijn ook. Zo kunt u ervoor kiezen alleen de frontjes van de kastjes te vernieuwen in plaats van de complete kastjes. Hieronder leest u wat een keuken renovatie precies inhoudt en wat dit kost.

Of vraag direct gratis offertes aan om prijzen te vergelijken.

Waarom een keukenrenovatie?

Twijfelt u over een keukenrenovatie? Het renoveren van keukens heeft een aantal voordelen ten opzichte van het vervangen van keukens. Zo is een keukenrenovatie allereerst een stuk goedkoper: met een beperkt budget geeft u de bestaande keuken de uitstraling die u wenst. Daarnaast nemen de werkzaamheden minder tijd in beslag en ziet u direct resultaat.

De voordelen op een rij:

  • Een keuken renovatie is goedkoper dan een keuken vervangen.
  • Met een keuken renovatie verhoogt u het gebruikersgemak enorm.
  • U kiest zelf welke uitstraling de keuken krijgt.
  • Het vernieuwen van een keuken neemt minder tijd in beslag dan een keuken vervangen.

keukenrenovatie Zevenaar

Keukenrenovatie prijzen 2021

De kosten voor een keukenrenovatie of – reparatie variëren sterk per situatie. Heeft u een kleine keuken en wilt u deze renoveren? Een keukenrenovatie kan al vanaf €350,- maar de kosten kunnen tevens oplopen tot wel €1.000,-. Voor een grotere keuken betaalt u voor het renoveren al snel €900,- tot €2.000,-.

Zo brengt het installeren van inbouwapparatuur zeer hoge kosten met zich mee, zeker wanneer u de keukenapparatuur nieuw heeft gekocht. Het vervangen van keukenkasten daarentegen kent relatief lage kosten. Via het offerteformulier kunt u gemakkelijk en snel offertes aanvragen van een keukenspecialist uit Zevenaar. Vul uw wensen zo nauwkeurig mogelijk in en wij helpen u met alle plezier verder!

Wat kost een keukenrenovatie?

Type keuken Gerenoveerde onderdelen
(incl. handgrepen & scharnieren)
Gemiddelde prijzen
(inclusief btw en arbeidskosten*)
Kleine keuken 1 koelkastpaneel
3 ladefronten
3 keukenfronten
€350,- tot €1.000,-
Gemiddelde keuken 1 vaatwasserpaneel
1 koelkastpaneel
5 ladefronten
8 keukendeuren
€900,- tot €2.000,-
Grote keuken 1 vaatwasserpaneel
1 koelkastpaneel
7 ladefronten
12 keukendeuren
€1.000,- tot €3.000,-

* Dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijzen gratis offertes aan van keukenspecialisten uit uw regio.

Gedeeltelijke of complete keukenrenovatie?

Wanneer u kiest om te renoveren, dan heeft u doorgaans de keuze uit een complete of gedeeltelijke keukenrenovatie. Gedeeltelijk renoveren houdt in dat u geen breekwerk uit laat voeren. Alle onderdelen blijven intact en u knapt ze enkel op.

Hiermee kunt u denken aan het recht hangen van de keukendeurtjes, maar ook aan het schilderen of spuiten van de keukens. Een complete renovatie houdt in dat u breekwerk uit laat voeren. Zo is het mogelijk om de basis te laten staan, maar toch alle deurtjes en kastjes te vervangen. Uiteraard kost een complete renovatie meer tijd en geld dan een gedeeltelijke renovatie.

keukenmonteur Zevenaar

Wat doet een keukenmonteur bij een keukenrenovatie?

Een keuken renoveren start altijd met een plan: welke elementen wilt u bij de keukenrenovatie behouden en wat wordt nieuw? Samen met de keukenspecialist maakt u een keukenontwerp. Als deze aan uw wensen voldoet, starten de werkzaamheden op een afgesproken dag.

Een keuken renoveren kan op heel veel verschillende manieren, daarom ziet elke renovatie er anders uit. De vakman verwijdert eerst alles dat u niet wilt behouden en begint dan met het plaatsen van de nieuwe onderdelen. Wilt u de keuken opnieuw laten betegelen? Dan verwijdert hij eerst heel zorgvuldig alle keuken tegels en plaatst daarna de nieuwe tegels.

Besparen op de kosten van uw keukenrenovatie in Zevenaar?

Met het vergelijken van offertes vindt u snel de keukenexpert met het beste aanbod!

Start de gratis offerteaanvraag

Welke onderdelen in de keuken renoveren of repareren?

Klanten vragen ons geregeld welke onderdelen zij kunnen renoveren of vervangen zonder dat zij een compleet nieuwe keuken hoeven te kopen. Doordat u de mogelijkheid heeft om verschillende aspecten op te knappen, bepaalt u zelf in welke mate u gaat renoveren!

Doordat u zelf de mogelijkheid heeft om te bepalen welke onderdelen u wel of niet wilt ontvangen, is het mogelijk om zo uw droomkeuken te realiseren zonder dat u over uw budget heen gaat. Keuken renoveren tegen een scherpe prijs? Vergelijk gratis offertes en bespaar tot wel 40% op het vernieuwen van uw keuken!

Keukenkastjes renoveren

Hoewel veel van onze klanten uit Zevenaar hier niet aan denken, is het vervangen van de kasten sterk van invloed op de uitstraling van uw keuken. Door bijvoorbeeld te kiezen voor meerdere kleine kastjes of juist één lange kast kunt u de gehele sfeer wijzigen.

Wilt u graag weten welk soort kasten binnen uw keukenontwerp passen? Vraag dan een keukenspecialist naar de mogelijkheden, en de bijbehorende prijzen van een keukenrenovatie. Wij helpen u met alle plezier!

Scharnieren van keukenkastjes

De keukenkasten worden in de meeste gevallen vrij intensief gebruikt. Het is dan ook niet heel verrassend dat de scharnieren van de kastjes in sommige gevallen loslaten. Dit heeft als gevolg dat de deurtjes scheef gaan hangen. Scheef hangende kasten zorgen voor een rommelige uitstraling. Door een keukenspecialist uit Zevenaar in te schakelen voor een reparatie kunt u de aanblik van de ruimte in slechts een korte tijd enorm opknappen.

Handgrepen vernieuwen

Wanneer u geen ruim budget heeft voor het vernieuwen van keukenonderdelen, dan kunt u er ook voor kiezen om kleine aanpassingen te doen die een groot effect hebben. Een voorbeeld daarvan is het vernieuwen van de handgrepen in de keuken.

U koopt al nieuwe handgrepen voor een paar euro per stuk, maar het resultaat kan zeer groot zijn.

Dankzij nieuwe handgrepen verandert u de sfeer en uitstraling van uw keuken in een handomdraai.

Folie keukenkastjes laat los?

Tegenwoordig is het mogelijk om de keukenfrontjes te bekleden met folie. Dit is een eenvoudige manier om de deurtjes een andere kleur of een ander patroon te geven. Het kan na verloop van tijd echter voorkomen dat deze folie loslaat. In dat geval is het verstandig om het folie te laten vervangen door een expert uit Zevenaar. Bij de meeste specialisten heeft u ruim de keuze uit een breed assortiment aan folies.

Keukenfrontjes vervangen, voor nieuwe look

In uw keuken bevinden zich diverse keukenfrontjes, zoals op de deurtjes en lades. Deze bepalen onder andere het karakter van het vertrek. Door veelvuldig gebruik komt het regelmatig voor dat de keukenfrontjes slijten.

Wanneer de keukenfrontjes versleten zijn, hoeft dit echter nog niet te betekenen dat de lades of kasten ook beschadigd zijn. Een reparatie van de keukenfrontjes wordt gezien als kleine keukenrenovatie en is wellicht een aantrekkelijke oplossing.

Keukendeurtjes vervangen

Bent u van plan een keukenrenovatie uit te laten voeren, maar hebt u een beperkt budget? Door de deurtjes te verwisselen met deurtjes in een volledig andere kleur of stijl, zorgt u ervoor dat de keuken een geheel ander karakter krijgt, terwijl de prijzen van de keukenrenovatie beperkt blijven.

Voor een voordelige aanschaf van deurtjes raden wij aan een outletwinkel te bezoeken. Komt u graag in contact met een keukenspecialist voor meer informatie? Start de gratis offerteaanvraag.

keukenapparatuur

Keukenapparatuur vernieuwen

Wie tijdens een keukenrenovatie graag het gebruiksgemak en het leef comfort wil optimaliseren, doet er goed aan om tevens al het keukenapparatuur te vervangen. Onder de term keukenapparatuur verstaan wij diverse apparaten zoals het gasfornuis, de koelkast en vaatwasser.

Maar ook kleinere apparaten zoals het koffiezetapparaat, een mixer of afzuigkap. Bij menig outletshop kunt u apparatuur kopen tegen een scherpe prijs.

Afzuigkap vervangen

Is het geen optie om met een reparatie de afzuigkap te renoveren? Dan is het noodzakelijk om deze te vernieuwen. Wanneer u een nieuwe afzuigkap uit kiest, dan hebt u de keuze uit een grot aantal soorten en maten.

Zo zijn er wandkappen en plafondkappen en is het ook een optie om het afzuigsysteem te verwerken met de achterzijde van het gasfornuis. Wij geven u met alle plezier tips over de vele opties of bieden diverse offertes aan.

Inductiekookplaat aansluiten

Als u een inductiekookplaat hebt gekocht dan wilt u deze natuurlijk zo snel mogelijk gebruiken. U moet hem echter eerst aansluiten. Dit kan op verschillende manieren. Het aansluiten van een inductiekookplaat is echter een lastige klus. Het is verstandig om hiervoor een vakman in te huren om schade, een reparatie, lekstroom of kortsluiting te voorkomen.

Als u het aansluiten van de inductiekookplaat toch liever zelf doet dan is het verstandig om dit te laten controleren door een elektricien.

Keuken reparatie in Zevenaar? Bespaar tot 40%!

Vraag gratis offertes aan en vind de vakman met het beste aanbod.

Gratis offertes vergelijken

Keukenkraan vervangen

Hoewel u er waarschijnlijk niet zo vaak bij nadenkt, heeft de keukenkraan een grote invloed op de uitstraling. Heeft u nog een standaard mengkraan? Overweeg deze dan te vervangen door een luxe keukenkraan. Zo zou u ook kunnen kiezen voor de installatie van een kokend waterkraan. Dit zal uw woongenot enorm doen verhogen! Een specialist uit ons netwerk voorziet u graag advies wat betreft de keuze in keukenkranen.

keukentegels

Frisse look door nieuw keukentegels

De meeste keukens in Zevenaar hebben een achterwand van keukentegels. Dit is een praktische keuze, omdat de tegels eenvoudig te reinigen zijn. Tegenwoordig kan praktisch echter ook een esthetische functie hebben. U kunt de keukenruimte dan ook compleet transformeren door uw standaard keukentegels te vervangen door een modernere variant. Kies bijvoorbeeld voor een natuursteen voor een natuurlijke uitstraling of voor een mozaïek patroon voor een uniek uiterlijk!

Spatwand plaatsen

Tijdens het koken gebeurt het regelmatig dat er spetters op de wand terecht komen. Als u de wanden hiertegen wil beschermen, dan is het een optie om een spatwand te plaatsen. Een spatwand bestaat uit een glazen of tegelwand welke makkelijk schoon te maken is. Het monteren van een spatwand kan een keukenspecialist uit Zevenaar snel en vakkundig voor u afhandelen. Vraag vrijblijvend en kosteloos meerdere offertes aan bij bedrijven uit ons netwerk.

Keuken opknappen met nieuwe spoelbak

Als uw spoelbak kapot is dan kunt u proberen deze te repareren. Wanneer een reparatie niet mogelijk is dan moet u een nieuwe spoelbak plaatsen. U heeft de keuze uit vele verschillende soorten. De meest gekozen spoelbak is één van RVS. Daarnaast kunt u kiezen tussen een langwerpige, vierkante en enkele of dubbele bak.

Een keukenspecialist kan een spoelbak op verschillende manieren installeren. Vlakinbouw, opbouw of onderbouw, aan u de keus.

Keukenverlichting aanbrengen zorgt voor meer sfeer

Een keuken is niet compleet zonder keukenverlichting. Een keukenspecialist uit Zevenaar kan u advies geven over verlichting. Wat dacht u bijvoorbeeld van mooie spots die sfeer geven aan de keuken? Of verlichting onder de bovenste kasten zodat u extra licht hebt op het werkblad tijdens het snijden?

Een andere leuke optie is het plaatsen van keukenverlichting in bepaalde keukenkastjes zodat uw mooie servies in de spotlight staat. Het is allemaal mogelijk.

keukeneiland

Keukeneiland; meer gezelligheid in de keuken

Een keukeneiland is ideaal als u van koken houdt. Door het grote keukenblad hebt u genoeg plek voor al uw keukengerei en ingrediënten. Er is bovendien ruimte genoeg om te kneden of te snijden. Daarnaast is een keukeneiland ideaal wanneer u een groot fornuis of ander keukenapparatuur wilt.

Een ander groot voordeel is dat u dankzij een keukeneiland zitmogelijkheden creëert. Zo kunnen vrienden gezellig aan het eiland zitten terwijl u aan het koken bent. Ideaal!

Keukenblad vernieuwen

Iedereen die wel eens heeft gekookt weet dat de kwaliteit van het keukenblad zeer bepalend is voor het werkcomfort. Daarnaast is het keukenblad ook bepalend voor het ontwerp en de stijl van de keuken. Kies bijvoorbeeld voor een massief houten werkblad wanneer u een landelijke keuken wilt, of voor een zwart nepmarmer variant in een moderne keukenruimten.

Een keukenexpert uit Zevenaar helpt u graag bij het maken van een ontwerp of keuze.

Keuken verven

Nog een budgetvariant op het gebied van de keukenrenovatie is het verven van de keuken. Door de muren en het plafond te verven in een andere kleur zorgt u ervoor dat de gehele aanblik verandert. Kies voor een strakke witte kleur, of breng wat warmte aan met één van de aardetinten.

Uw keukenspecialist uit Zevenaar kan u bij het verven helpen, of bespaar op de kosten en voer de klus zelf uit. Vraag naar de prijzen voor een keukenrenovatie in het offerteformulier.

Keuken spuiten

Bent u op de keuken bent uitgekeken, maar wilt u niet een volledige keukenrenovatie uitvoeren? Dan is het een optie om deze te laten spuiten door een specialist uit Zevenaar. Het voordeel van het spuiten is dat u het interieur verbetert, zonder dat u lange tijd kwijt bent aan het uitzoeken van nieuwe materialen en producten. Nadeel van spuiten is dat u constructieproblemen en vochtplekken niet herstelt, u verbergt alleen het probleem.

keuken vervangen

Keuken vervangen

In plaats van de keuken vernieuwen, is het ook mogelijk de keuken te vervangen. Het grote voordeel van een keuken vervangen, is dat er nauwelijks beperkingen zijn: u kunt de volledige indeling omgooien en zo de keuken van uw dromen realiseren.

Schakel altijd een keukenmonteur in!

Een keukenmonteur helpt namelijk met het maken van een praktisch en stijlvol keukenontwerp: de keukenmonteur denkt overal over na, ook over zaken die u misschien over het hoofd zou zien. Bovendien zorgt de keukenmonteur daarna voor een vakkundige montage. Zo weet u zeker dat de keuken niet beschadigd raakt door een verkeerde plaatsing.

Op zoek naar een keukenmonteur? Vergelijk dan gratis offertes en bespaar tot 40%!

Kosten nieuwe keuken

Wilt u geen renovatie uit laten voeren, maar bent u juist op zoek naar een compleet nieuwe keuken? Houd er dan rekening mee dat de kosten voor een nieuwe keuken aanzienlijk hoger zullen liggen. Voor een kleine keuken betaalt u in Zevenaar gemiddeld €5.500,-.

Voor deze prijs is het noodzakelijk dat u eenvoudige inbouwapparatuur laat plaatsen. Voor een gemiddelde keuken betaalt u ongeveer €15.000,-, inclusief plaatsing. Hiervoor kiest u voor standaard inbouwapparatuur, inclusief een vaatwasser, kookplaat koelkast en combimagnetron. De prijzen van grotere keukens kunnen flink oplopen, zeker met luxe inbouwapparatuur. Houd rekening met een gemiddelde prijs van €25.000,-.

Wat kost een nieuwe keuken?

Type nieuwe keuken Inclusief Gemiddelde prijzen *
Kleine keuken (merkloos) Eenvoudige inbouwapparatuur €5.500,-
Gemiddelde keuken (merk) Standaard inbouwapparatuur (afwasmachine, kookplaat, koelkast, combimagnetron) €15.000,-
Grote, luxe keuken (merk) Luxe inbouwapparatuur €25.000,-

* dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw en plaatsen van de nieuwe keuken. Vraag voor exacte prijsopgaven gratis offertes aan van keukenspecialisten uit uw regio.

Keukeninspiratie nodig?

Deze video geeft u een indruk van wat er in moderne keukens mogelijk is.

Landelijke of moderne keuken kiezen?

Gaat u een nieuwe keuken aanschaffen? Dan gaat er een wereld voor u open! Tegenwoordig is er een enorm breed aanbod aan keukens, waardoor het realiseren van uw droomkeuken erg gemakkelijk is. Bij een keukenexpert uit ons netwerk in Zevenaar heeft u tevens de mogelijkheid om te kiezen voor maatkeukens.

Hierbij bent u betrokken bij het gehele proces: van keukenontwerp tot de keuze voor het keukenbeslag. Wilt u graag een landelijke uitstraling creëren? Maak dan gebruik van natuurlijke producten en kies voor een landelijk keukenbeslag. Een moderne keuken realiseert u juist door middel van lichte kleuren en een modern keukenblad.

Keuken in Zevenaar vervangen? Bespaar op de kosten!

Vergelijk gratis offertes: de besparing loopt op tot ongeveer 40%!

Gratis offertes vergelijken

keuken op maat Zevenaar

Keuken op maat in Zevenaar

Bij een keuken op maat is het keukenontwerp samen met u opgesteld. Met een keuken op maat heeft u inspraak in alle onderdelen: de grootte van de keukenkasten, het merk van de keukenapparatuur maar ook: het materiaal van de frontjes en de handgreepjes.

Bij een keuken op maat kunt u ook de indeling van de bestaande keuken omgooien. Altijd al een kookeiland gewild? Of een ingebouwde koffiemachine? Bij een keuken op maat is dit mogelijk!

Het nadeel is dat de kosten voor een nieuwe keuken op maat iets hoger liggen. U betaalt natuurlijk voor het keukenontwerp en als u de indeling verandert, moet u ook de leidingen laten verplaatsen. Gelukkig bespaart u gemakkelijk tot wel 40% met het vergelijken van offertes.

Keuken reparatie Zevenaar

Is uw huidige keuken beschadigd? Schakel dan een keukenreparateur in voor een keuken reparatie. Een keuken reparatie is nodig als de scharnieren bijvoorbeeld niet goed werken, als uw handgrepen beschadigd zijn of omdat de keukendeurtjes niet goed meer openen of sluiten. Daarnaast is het slim om een keukenreparateur in te schakelen bij een defect aan uw inbouwapparatuur.

Door de keuken bij een beschadiging zo snel mogelijk te laten repareren voorkomt u grotere problemen. Wilt u uw keuken laten repareren? Vraag dan gratis offertes aan en vind een keukenreparateur bij u in de buurt. Bespaar zo tot wel 40% op uw keuken reparatie!

Recent aangevraagde offertes
Keukenrenovatie in Nijmegen
Keuken op maat in Arnhem
Nieuwe keuken in Apeldoorn
Vervangen oude keuken in Ede
Inbouwapparatuur plaatsen in Doetinchem
Keuken renoveren in Harderwijk
Keuken repareren in Tiel
Vernieuwen van keuken in Wageningen
Keukenapparatuur plaatsen in Zutphen
Renovatie keuken in Wijchen

Op welke keurmerken letten bij een keukenspecialist?

Wil jij binnenkort een keukenmonteur inschakelen voor het vernieuwen van de keuken? Let dan eens op of de keukenmonteur beschikt over één of meerdere keurmerken. Dit houdt in dat de keukenmonteur getoetst wordt door een externe partij. Zij controleren of de keukenmonteur voldoet aan strenge eisen op het gebied van onder andere kwaliteit, duurzaamheid en klantvriendelijkheid.

Op welke keurmerken moet ik letten?

De Kwaliteit Garantie Groep (KGG) geeft aan dat een keukenmonteur een hoge mate van klantvriendelijkheid biedt. Meer weten? Lees dan verder op kwaliteitgarantiegroep.nl. Wanneer een keukenmonteur CBW-erkend is, weet u zeker dat u goede kwaliteit geleverd krijgt. Meer hierover leest u op cbw-erkend.nl.

Voordelen keukenmonteur Zevenaar inschakelen

Of u nu gaat renoveren of een nieuwe keuken laat installeren, in beide gevallen is het aan te raden om een keukenspecialist uit Zevenaar in te schakelen. Zijn professionele hulp komt bij alle aspecten van de verbouwing van pas: van het opstellen van een praktische indeling tot de installatie van uw inbouwapparatuur. Dit zijn de belangrijkste voordelen van het inschakelen van een keukenmonteur:

  • De installatie van uw keuken is in korte tijd afgerond
  • Hij voorziet u van professioneel advies
  • De keukenmonteur verzorgt alle technische aanpassingen zodat u hier geen omkijken naar heeft

keukenspecialist Zevenaar

Wilt u in Zevenaar een keukenrenovatie? Ontvang gratis offertes en bespaar

Voldoet uw keuken niet meer aan uw wensen? Laat de keuken renoveren of kies voor een compleet nieuwe keuken op maat! Schakel een keukenmonteur in en profiteer van de beste kwaliteit. Bovendien weet u zeker dat de keukenrenovatie snel is afgerond met de hulp van een keukenexpert! Besparen op de kosten?

Start direct uw gratis offerteaanvraag!

Bespaar op de kosten van een nieuwe keuken met het vergelijken van offertes. U vergelijkt de prijzen van meerdere monteurs bij u in de buurt. Kies daarna de vakman met het beste aanbod zodat u zeker weet dat u niet te veel betaalt!

Gratis offertes aanvragen