Keukens Kerkrade

Keukens Kerkrade

Voor menigeen vormt de keuken het hart van het huis. Het is daarom van belang dat de keukenruimte optimaal is ingedeeld en dat het een hoog wooncomfort biedt. Een keukenspecialist uit Kerkrade geeft uw keuken eenvoudig een andere look door het verven van keukenfrontjes. Of wat dacht u van het veranderen van de handgrepen op keukendeurtjes? Wij zijn een netwerk van bedrijven gespecialiseerd in keukens. Wij helpen u graag in Kerkrade met een keukenrenovatie van ontwerp tot installatie, en van reparatie tot het verven van de huidige keukenkastjes. Wanneer u het contactformulier invult ontvangt u gratis en vrijblijvend meerdere (maximaal 5) offertes. Deze vergelijkt u op basis van prijzen, aanbod en voorwaarden. U kiest zelf de keukenspecialist die u van dienst gaat zijn in Kerkrade!

Vergelijk offertes
kwaliteitskeurmerk

Voor ieder budget de juiste oplossing

Het verbouwen van een keuken, of een keukenrenovatie brengt vaak hoge prijzen met zich mee. Is uw budget zeer ruim, laat dan altijd een ontwerp maken door een keukenspecialist. Deze kijkt samen met u naar de beste indeling van de ruimte, om zo het wooncomfort te optimaliseren. Daarnaast raden wij u aan om in het geval van een ruim budget direct de gehele keuken aan te pakken. Zo voorkomt u dat u over enkele jaren weer in een verbouwing zit. Is uw budget enigszins beperkt? Ook dan hebt u verschillende opties die u op het gebied van een keukenrenovatie kunt uitvoeren. Winkel bijvoorbeeld bij een outletshop, of kies ervoor om enkel de keukenfrontjes te verven. Zo verandert u de aanblik van de ruimte, zonder dat dit zeer hoge prijzen met zich meebrengt. Voor meerdere prijsoffertes verwijzen wij u naar ons contactformulier.

Renovatie van uw keuken

Een keuken renoveren is een heel proces. Over het algemeen zal een keukenspecialist uit Kerkrade eerst met u om tafel gaan zitten om de diverse mogelijkheden en uw wensen door te spreken. Vervolgens zal op basis van dit gesprek een ontwerp worden gemaakt, waarna pas de echte renovatie start. Voordat u de keukenrenovatie start, raden wij dan ook aan om u te beraden op de diverse opties op het gebied van stijlen en designs, en de mogelijkheden voor inbouwapparatuur zoals een inbouwkoelkast. Bedenk welke soort keukenkastjes en keukenblad u het liefste heeft, en pas hier tevens de kleuren van de ruimte op aan. Kijk daarnaast of al uw wensen binnen het gestelde budget passen, houdt hierbij rekening met extra kosten voor onder ander installatie en levering.

Werkgebied Kerkrade

keuken verbouwing Kerkrade

Reparatie

Wanneer de fronten van uw kasten of laden beschadigd raken, dan is het niet direct nodig om deze te laten vervangen door een keukenspecialist. Eén van de vakmannen uit ons netwerk kan tevens bij u langskomen om deze te repareren. Een reparatie varieert van een kleine aanpassing tot een grote klus waarmee een keukenspecialist uit Kerkrade wel een halve dag mee bezig is. Over het algemeen zal een reparatie echter een veel kleinere investering vormen dan een renovatie. Wilt u weten wat er allemaal mogelijk is op het gebied van reparatie? Vraag vrijblijvend meerdere offertes aan om achter de (vermoedelijke) kosten van een reparatie te komen.

keukenkastjes vervangen

Keukenkastjes

Door veelvuldig gebruik gaan de keukenkastjes in de keuken vaak als één van de eerste dingen kapot. Zo komt het regelmatig voor dat de scharnieren blokkeren, of dat de keukenkastjes verzakken. Dergelijke problemen lost u met een eenvoudige reparatie op. Wilt u de aanblik van de keuken volledig veranderen? Koop dan nieuwe keukenkastjes in een compleet andere stijl. Een keukenspecialist uit ons netwerk kan deze vervolgens installeren. Wij helpen u met alle plezier!

keukenfrontjes vervangen

Keukenfrontjes

De term keukenfrontjes wordt veelvuldig gebruikt binnen de keukenbranche, toch weet men vaak niet dat het ook een optie is om enkel de keukenfrontjes te vernieuwen. U kunt op deze wijze sterk besparen op de investering, terwijl het resultaat relatief groot is. Al uw laden en kasten beschikken namelijk over frontjes, die eenvoudig te vernieuwen zijn. Kies voor keukenfrontjes die binnen uw huidige ontwerp passen, of maak juist de keuze voor een volledig ander design.

keukendeurtjes verven

Keukendeurtjes

Naast het vervangen of de reparatie van de keukenkastjes, is het ook mogelijk om alleen de keukendeurtjes te vervangen. Wij hebben een zeer groot assortiment aan keukendeurtjes beschikbaar in alle stijlen en kleuren. Is uw budget niet groot genoeg voor het verruilen van de keukendeurtjes? Kies er dan voor om deze te verven. Dit brengt lagere prijzen met zich mee, terwijl het resultaat vrijwel hetzelfde blijft. Via het contactformulier kunt u eenvoudig meer informatie opvragen.

keukenapparatuur installeren Kerkrade

Keukenapparatuur

In keukens is meestal heel wat apparatuur te vinden. Denk bijvoorbeeld aan de grote apparaten zoals gasfornuis en inbouwkoelkast, maar ook aan kleiner keukenapparatuur als een mixer, koffiezetapparaat of Quooker. Inbouwapparatuur heeft een levensduur van zo’n 10 tot 12 jaar. Na deze periode wordt de kans steeds groter dat de keukenapparatuur kapot gaat. Bovendien worden ze na verloop van tijd minder zuinig worden, waardoor uw energierekening hoger uitvalt.

handgrepen keukenkastjes vervangen Kerkrade

Handgrepen vernieuwen

Hebt u wel eens gekeken naar de handgrepen in uw keuken? De grepen voor keukendeurtjes, kastjes en laden hebben vaak dezelfde stijl en daardoor op het eerste oog weinig effect. Door de handgrepen te vernieuwen kunt u echter de uitstraling van de keuken sterk aanpassen. Kies bijvoorbeeld voor mooi uitgesneden handgrepen om een klassieke stijl te creëren. De meeste handgrepen koopt u voor enkele euro’s bij een lokale bouwmarkt.

keuken schilderen Kerkrade

Keuken spuiten

Het spuiten van de keuken is een goed alternatief voor een keukenrenovatie. Voordelen van het spuiten zijn onder andere dat u hierbij geen keuzes hoeft te maken voor nieuwe materialen, en dat de prijs voor het spuiten aanzienlijk lager is dan voor een renovatie. Met het spuiten lost u echter niets op aan problemen met apparatuur of vloeren, en ook deze klus zal u enige tijd, moeite en geld kosten.

spatwand laten plaatsen Kerkrade

Spatwand plaatsen

Wie regelmatig kookt, weet dat de wand achter het fornuis vaak besmeurd is met spetters. Om de kwaliteit van de verf of het behang te behouden, is het een optie om een spatwand te plaatsen. Een spatwand is een wand van glas, tegels of een ander glad materiaal, die gemakkelijk schoongemaakt kan worden. Door de spatwand aan te passen aan het design van de keuken blijft de uitstraling gelijk. Vraag bij een keukenspecialist uit Kerkrade naar de aantrekkelijke prijzen.

inbouwkoelkast vervangen Kerkrade

Inbouwkoelkast repareren

Is uw (inbouw)koelkast kapot en bent u op zoek naar een erkend keukenspecialist uit Kerkrade die deze kan repareren? Ook voor een reparatie bent u bij ons aan het juiste adres. Al onze specialisten hebben een ruime ervaring met installatie, renovatie, onderhoud en reparatie en zijn u met alle plezier van dienst. Wij garanderen dat wij keukenapparatuur snel en vakkundig repareren tegen aantrekkelijke prijzen. Vul het contactformulier vandaag nog in voor vrijblijvende offertes.

afzuigkap repareren

Afzuigkap vervangen

Veel van onze klanten realiseren zich niet hoe belangrijk een goede werking van de afzuigkap is. Wanneer een afzuigkap echter niet naar behoren werkt, dan hebt u een grotere kans op ademhalingsklachten en zal ook de geur van het eten in huis blijven hangen. Door de afzuigkap te vervangen door een nieuw exemplaar zult u weer jarenlang vooruit kunnen. Voor een optimaal wooncomfort adviseren wij om een volledig integraal afzuigsysteem te plaatsen.

ergonomische indeling keuken

Ergonomie keuken

U staat er wellicht niet bij stil, maar de ergonomische indeling van een keuken is erg belangrijk. Bij het ontwerp van een keuken kijkt een keukenspecialist uit Kerkrade bijvoorbeeld naar de werkhoogte. Het is vanzelfsprekend dat het voor langere mensen fijn is dat het keukenblad iets hoger is dan standaard. Daarnaast wordt er in het ontwerp rekening gehouden met de hoogte van keukenapparatuur. Als de magnetron op de inbouwkoelkast wordt geplaatst is het natuurlijk belangrijk dat u hier goed bij kunt.

spoelbak kapot Kerkrade

Spoelbak vervangen

Een spoelbak is één van de meest gebruikte onderdelen van een keuken. Het is onvermijdelijk dat deze slijt of kapot gaat. U kunt deze proberen te repareren maar het is verstandig om de spoelbak in dat geval te verwisselen met een nieuwe. Een nieuwe spoelbak draagt immers bij aan de hygiëne. Houd er rekening mee dat een nieuwe spoelbak in het werkblad moet passen. Als u een kleinere of juist grotere kiest moet u wellicht aanpassingen doen.

keuken installateur Kerkrade

Nieuwe keuken installeren

Een nieuwe keuken installeren is niet altijd een eenvoudige klus. U moet namelijk rekening houden met bepaalde aansluitingen. Als u hier geen rekening mee hebt gehouden bij het aanschaffen van de keuken dan is het wellicht nodig om leidingen te verleggen. Als u het installeren niet ziet zitten dan kunt u het beste een keukenspecialist uit Kerkrade inschakelen. Voordat u het weet staat u te koken in de keuken van uw dromen.

inductiekookplaat vervangen Kerkrade

Inductiekookplaat aansluiten

Wilt u een inductiekookplaat aansluiten? De elektrische aansluiting is hierbij een belangrijk aandachtspunt. Afhankelijk van de hoeveelheid kookpitten hebt u te maken met een 2- of 3-fasen aansluiting. Het aansluiten van een inductiekookplaat is een lastige klus. U wilt natuurlijk niet dat lekstroom of kortsluiting resulteert in een beschadigde kookplaat. Het is daarom aan te raden om voor het aansluiten van een inductiekookplaat een ervaren vakman in te schakelen.

keukenschiereiland Kerkrade

Keukeneiland

Overweegt u een keukeneiland toe te voegen aan het ontwerp van uw keuken? Een keukeneiland is erg mooi. Een spoeleiland met spoelbak wordt het meeste toegepast. Als uw voorkeur uitgaat naar een kookeiland dan moet u een afzuigmogelijkheid in uw ontwerp toevoegen. Hebt u niet veel ruimte maar wilt u toch een keukeneiland toevoegen? Met een schiereiland bespaart u ruimte omdat er maar aan één kant loopruimte is. Vraag vrijblijvend offertes aan via ons contactformulier.

werkverlichting keuken

Keukenverlichting

Als u keukenverlichting laat plaatsen dan moet u rekening houden met een goede basisverlichting, werkverlichting en sfeerverlichting. Basis keukenverlichting bevindt zich veelal in het midden van de keuken. Werkverlichting plaatst u op plekken waar u aan het werk bent zoals het fornuis of het aanrechtblad. Tot slot kunt u ook keukenverlichting toevoegen aan de binnenkant van keukenkasten of verlichting boven een keukeneiland.

Keukenblad

Veel van onze klanten uit Kerkrade vergeten dat ook met het keukenblad veel stijl en karakter in de keuken gebracht kan worden. Zo zorgt u er met een massief houten keukenblad voor dat de ruimte een landelijke en authentieke uitstraling heeft, terwijl u met een kunststof werkblad een meer moderne stijl inbrengt. Bij menig keukenspecialist uit ons netwerk is het bovendien mogelijk om zelf een keukenblad te ontwerpen. Eén van de vakmannen uit ons netwerk helpt u desgewenst graag bij het ontwerp en een reparatie of keukenrenovatie.

Keuken verven

Omdat de keukenruimte vaak veelvuldig gebruikt wordt, is het noodzakelijk om deze regelmatig te verven. Door de muren en het plafond een strakke kleur te geven zorgt u voor een beter wooncomfort en een optimale uitstraling. De kleur waar u voor kiest is daarbij een grote invloedsfactor, door onder meer aardetinten toe te passen zorgt u voor een zeer warme atmosfeer. Hebt u een kleine keuken? Door het gebruik van lichte kleuren lijkt de ruimte groter.

keukenrenovatie kosten Kerkrade

Kosten

De kosten voor een keukenrenovatie zijn afhankelijk van verscheidene factoren. Hierbij is het voornamelijk van belang hoe extensief de keukenrenovatie is. Kiest u ervoor om enkel de keukenkastjes en het keukenblad te renoveren, dan blijven de kosten laag. Laat u echter een volledige keukenrenovatie uitvoeren, dan zijn de kosten aanzienlijk. De uiteindelijke prijs is daarnaast afhankelijk van hoeveel keukenapparatuur en andere keukenonderdelen u nieuw aanschaft. Een keukenspecialist uit Kerkrade zal u altijd tegen scherpe prijzen van dienst zijn.

Vrijblijvend offertes aanvragen

Van de reparatie van keukendeurtjes en keukenkastjes tot handgrepen vervangen of keukenfrontjes spuiten. Door een keukenrenovatie ziet de kookruimte er gauw als nieuw uit. Woont u in Kerkrade en bent u op zoek naar een keukenspecialist die u kan assisteren bij het maken van een ontwerp voor de keukenrenovatie, of het repareren van keukendeurtjes? Wij zijn een netwerk van keukenspecialisten in Kerkrade. Vul het contactformulier zo precies mogelijk in. U ontvangt gratis en vrijblijvend meerdere offertes. De offertes vergelijkt u op basis van prijzen en voorwaarden. Vervolgens kiest u zelf welke keukenspecialist bij u langskomt in Kerkrade voor het uitvoeren van een keukenrenovatie!

keuken offerte aanvragen