Keukens Bilthoven

Van keukenrenovatie tot volledige nieuwe keuken!

Gratis offertes vergelijken

Binnen 2 minuten geregeld!

Keukens Bilthoven

Bent u nog tevreden met de keuken in uw woning? Nee? Laat dan een keukenrenovatie in Bilthoven uitvoeren en uw keuken ziet er weer als nieuw uit! Tijdens een renovatie worden een aantal onderdelen van uw keuken aangepast en vernieuwd. Geen renovatie, maar een nieuwe keuken? Uiteraard is dat ook mogelijk.

Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Wist u dat u bespaart op de kosten door gratis offertes te vergelijken? Vul vandaag nog het offerteformulier in om offertes van keukenspecialisten uit de regio te ontvangen. Vergelijk deze op basis van prijs en voorwaarden en kies eenvoudig de beste specialist.

keuken Bilthoven

Keukenrenovatie of toch keuken vervangen?

Twijfelt u of u uw keuken moet laten renoveren of vervangen? Vaak is een keukenrenovatie een stuk goedkoper. Bestaande materialen behoudt u namelijk en u vervangt alleen kapotte of verouderde keukenonderdelen. Daarnaast is er vaak minder sloopwerk nodig bij het renoveren van een keuken.

Wanneer is een nieuwe keuken verstandig?

Wij raden aan om een nieuwe keuken te laten plaatsen wanneer uw huidige keukenblok sterk verouderd is. Wilt u veel laten aanpassen? Dan is een gloednieuwe keuken op maat vaak handiger. Een voordeel is dat u de keukenruimte helemaal naar uw eigen stijl en wensen in kunt delen.

Benieuwd naar de kosten van het plaatsen van een nieuwe keuken? Start nu uw gratis offerteaanvraag!

Keukenrenovatie Bilthoven

Keukenspecialisten vernieuwen een aantal onderdelen bij een keukenrenovatie. Denk aan nieuwe keukenfrontjes, nieuwe keukenapparatuur of juist een mooi nieuw aanrechtblad. Bij een keuken renovatie wordt dus niet het gehele keukenblok aangepast. Wilt u weten wat een keuken renovatie precies inhoudt en of het geschikt is voor u? Lees dan verder! En vraag gratis en vrijblijvend offertes aan!

Waarom een keukenrenovatie?

Vaak krijgen keukenspecialisten de vraag wanneer een keukenrenovatie nodig is of welke type keukens geschikt zijn voor een renovatie. Een keuken renoveren is verstandig bij een verouderde keuken of wanneer u een aantal onderdelen wilt vervangen. Daarnaast is het geschikt voor elk type keuken. Van klein naar groot, met kookeiland of juist een budgetkeuken.

Voordelen van een keukenrenovatie:

 • Goedkoper dan een gloednieuwe keuken.
 • Vaak niet veel sloop- of breekwerk nodig.
 • Verhoog het wooncomfort.
 • Neemt niet veel tijd in beslag.

keukenrenovatie Bilthoven

Keukenrenovatie prijzen 2021

De kosten voor het uitvoeren van een keukenrenovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo wordt de prijs onder andere bepaald door de grootte van de keuken renovatie en de hoeveelheid materialen die hiervoor nodig zijn. De prijzen voor het renoveren van een kleine keuken liggen gemiddeld tussen de €350,- tot €1.000,-. Wilt u in een grote keuken alleen uw frontjes laten repareren? De gemiddelde kosten voor tien keukendeurtjes zijn €1.800,-.

Wilt u graag weten wat de exacte keukenrenovatie prijzen zijn? Aarzel dan niet en vraag gratis offertes aan van bedrijven uit Bilthoven. Vul het contactformulier in en u ontvangt spoedig een aantal vrijblijvende offertes met scherpe keukenrenovatie prijzen. Kies eenvoudig de specialist die bij u past.

Wat kost een keukenrenovatie?

Type keuken Gerenoveerde onderdelen
(incl. handgrepen & scharnieren)
Gemiddelde prijzen
(inclusief btw en arbeidskosten*)
Kleine keuken 1 koelkastpaneel
3 ladefronten
3 keukenfronten
€350,- tot €1.000,-
Gemiddelde keuken 1 vaatwasserpaneel
1 koelkastpaneel
5 ladefronten
8 keukendeuren
€900,- tot €2.000,-
Grote keuken 1 vaatwasserpaneel
1 koelkastpaneel
7 ladefronten
12 keukendeuren
€1.000,- tot €3.000,-

* Dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijzen gratis offertes aan van keukenspecialisten uit uw regio.

Gedeeltelijke of complete keukenrenovatie?

Ga voor een gedeeltelijke renovatie of laat een complete keukenrenovatie uitvoeren. Er zijn vele opties mogelijk. Ga in overleg met uw keukenspecialist uit Bilthoven en laat u adviseren. Bij een keukenrenovatie is er niet altijd sprake van breekwerk. Vaak kan het renoveren al gedaan worden zonder dat er gesloopt moet worden in uw woning. Vernieuw bijvoorbeeld de frontjes, verander het aanrechtblad of laat een kookplaat plaatsen. Of een gedeeltelijke of complete keukenrenovatie nodig is, is afhankelijk van de mogelijkheden, uw budget en persoonlijke voorkeuren. Laat u goed adviseren door een keukenmonteur. De specialist geeft u graag deskundig advies en vertelt u meer over de opties.

keukenmonteur Bilthoven

Wat doet een keukenmonteur bij een keukenrenovatie?

Het is verstandig om een ervaren keukenmonteur uit Bilthoven in te schakelen voor uw keukenrenovatie. De keukenreparateur beschikt namelijk over veel vakkennis en ervaring, waardoor het renoveren snel en vakkundig verloopt. Daarnaast geeft de keukenmonteur u graag deskundig advies over de mogelijkheden.

De keukenmonteur uit Bilthoven vervangt kapotte onderdelen, legt nieuwe leidingen aan als dat nodig is en zorgt voor een juiste installatie van de keukenapparatuur. Ook het vervangen van het aanrechtblad en het plaatsen van tegels of een achterwand is geen enkel probleem. De keukenmonteur voert daarnaast al het bouwafval af, zodat niet lang in de rommel zit van een verbouwing.

Bespaar op de kosten van uw keukenrenovatie in Bilthoven!

Vergelijk gratis offertes van keukenmonteurs uit de regio.

Start de gratis offerteaanvraag

Welke onderdelen in de keuken renoveren of repareren?

Zijn uw keukenkasten beschadigt of verouderd? Door het plaatsen van andere kastjes of keukenfrontjes knapt u de keuken eenvoudig en snel op. Het is ook mogelijk om het aanrechtblad of de achterwand te vernieuwen. Kies daarbij voor prachtig natuursteen of het goedkopere composiet. Een renovatie is een uitstekend moment om uw kapotte apparatuur, handgrepen of keukenkasten aan te pakken. Wilt u liever andere handgreepjes of een handige afwasmachine? Ook dat is geen probleem. En wat denkt u van het renoveren van uw gootsteen of keukenkraan?

Wilt u ook uw keuken laten vernieuwen door een keukenmonteur tegen een scherpe prijs? Vergelijk dan gratis offertes van monteurs uit de regio Bilthoven. U weet zeker dat u niet te veel betaalt. Start direct uw gratis offerteaanvraag!

Keukenkastjes renoveren

Door veelvuldig gebruik zal de kwaliteit van de keukenkastjes na verloop van tijd achteruitgaan. Zo kunnen de kastjes scheef gaan hangen, of de deurtjes niet meer goed sluiten waardoor een reparatie nodig is. Daarnaast is het ook mogelijk dat het materiaal scheuren vertoont of dat de kastjes niet meer schoon te krijgen zijn. Door de keukenkastjes te vernieuwen of extra kastjes te plaatsen verhoogt u het wooncomfort snel.

Scharnieren van keukenkastjes

U verwacht het misschien niet, maar u heeft diverse opties voor de scharnieren van uw keukendeurtjes. Heeft u kleine kinderen? Dan is het mogelijk om een kinderslot te plaatsen, zodat ze niet zomaar de keukendeurtjes openen. Daarnaast kunt u verdekte scharniertjes plaatsen of een soft close systeem. Met dit systeem wordt het geluid van het sluiten van lades en deuren gedempt. De keukenreparateur geeft u hierover graag deskundig advies.

Handgrepen vernieuwen

Wij spraken eerder al over de opties voor een keukenrenovatie met een beperkt budget. Een specialist uit ons netwerk kwam op dit gebied ook nog met de tip voor het renoveren van de handgrepen in de keuken. Door andere handgrepen te plaatsen verandert u de aanblik van de keuken in een handomdraai.

De handgreepjes zijn bij de meeste bouwmarkten in Bilthoven verkrijgbaar voor een klein bedrag.

Wij informeren u graag verder over het renoveren van de handgrepen.

Folie keukenkastjes laat los?

Na verloop van tijd kan de folie van uw keukenkastjes loslaten. Meestal begint dit bij de randjes, maar het kan ook veroorzaakt worden door een beschadiging. Laat de folie los of zit er lucht onder? De keukenmonteur verwijdert voor u de folie en brengt nieuwe aan. Uw kastjes zien er daarna weer als nieuw uit. Daarnaast is het ook mogelijk om uw kastjes te schilderen.

Keukenfrontjes vervangen, voor nieuwe look

Hebt u maar een beperkt budget, dan is het een optie om de aanblik te veranderen met behulp van nieuwe keukenfrontjes. Keukenfrontjes bevinden zich aan de buitenkant van de keukenkasten en zijn vaak gemaakt van een dunne laag materiaal. Met andere keukenfrontjes kan het keukenontwerp van de keukenruimte een heel andere sfeer krijgen, zonder dat u veel geld kwijt bent aan de keukenrenovatie. Keukenspecialisten geven u graag advies.

Keukendeurtjes vervangen

Bij menig keukenspecialist uit ons netwerk in Bilthoven bestelt u niet alleen gemakkelijk en snel kastjes en frontjes, maar ook deurtjes. De keukendeurtjes worden regelmatig geopend en gesloten en slijten daardoor snel. Daarnaast is het mogelijk dat ze scheef gaan hangen waarna u een reparatie moet laten uitvoeren. Het vernieuwen van de keukendeurtjes kunt u zelf uitvoeren of overlaten aan een ervaren specialist in Bilthoven.

keukenapparatuur

Keukenapparatuur vernieuwen

Het meeste keukenapparatuur gaat een lange tijd mee. Denk hierbij aan apparaten zoals een koelkast of gasfornuis. Toch is het aan te raden om bij een keukenrenovatie te kijken naar de vervanging van enkele keukenapparaten. De laatste jaren is er namelijk aandacht gekomen voor duurzaam leven en het besparen van fossiele brandstoffen. Door nieuwe keukenapparatuur te installeren in plaats van oude te herstellen bespaart u hierop.

Afzuigkap vervangen

De afzuigkap is een belangrijk onderdeel van uw keuken. Het zorgt er namelijk voor dat kookgeuren en dampen afgevoerd worden naar buiten. Hierdoor blijven vieze geurtjes niet lang hangen en wordt de luchtvochtigheid niet te hoog. Er zijn allerlei verschillende soorten afzuigkappen te verkrijgen. Van budgetversies tot luxe design afzuigkappen. Een keukenmonteur geeft u graag deskundig advies over de mogelijkheden en welk type goed bij uw keuken past.

Inductiekookplaat aansluiten

Hebt u in het keukenontwerp een inductiekookplaat toegevoegd? Het is verstandig dat u het keuken aansluiten hiervan overlaat aan een ervaren en erkende keukenmonteur uit Bilthoven. Het aansluiten van een inductiekookplaat is namelijk gevaarlijk omdat er een kans bestaat op kortsluiting of lekstroom. Het is erg zonde als hierdoor schade aan de kookplaat ontstaat. U wilt een reparatie aan de nieuwe inductiekookplaat natuurlijk voorkomen.

Schakel een vakman uit Bilthoven in voor een keuken reparatie!

Bespaar op de kosten door gratis offertes met scherpe prijzen te vergelijken.

Gratis offertes vergelijken

Keukenkraan vervangen

Bent u niet tevreden over uw keukenkraan? Laat dan uw keukenkranen vervangen. U kunt kiezen voor eenhendelmengkraan of een meergreepskraan. Met een eenhendelkraan stelt u de keukenkraan en de temperatuur in met een eenvoudige hendel. Met een meergreepskraan heeft u één greep voor koud water en één voor warm water. Voor extra gemak kunt u kiezen voor een kookkraan. Dan heeft u op elk moment van de dag kokend water en heeft u geen waterkoker meer nodig.

keukentegels

Frisse look door nieuw keukentegels

Tegels worden vaak gebruikt voor de spatwand bij keukens in Bilthoven. Er kunnen diverse redenen zijn waarom u uw keukentegels wilt vervangen of renoveren. Het gebeurt vaak dat de tegels kleine beschadigingen hebben, dat ze verouderd zijn of dat ze loslaten. Vindt u uw tegels niet meer mooi of passen ze niet meer bij de keukenruimte na het renoveren? Vervang of geef ze een frise look. Verf of vervang u keukentegels voor een nieuwe uitstraling.

Spatwand plaatsen

Is uw oude spatwand beschadigd en is een reparatie niet afdoende? Overweeg dan om een andere achterwand te laten plaatsen. Wij adviseren het gebruik van een spatwand sterk, omdat u zo voorkomt dat de wanden van uw keukenruimte beschadigd raken. Bij menig keukenmonteur uit Bilthoven kunt u nieuwe spatwanden aanschaffen in diverse materialen zoals glas of tegel. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Aarzel dan niet om een offertes aan te vragen.

Keuken opknappen met nieuwe spoelbak

Een oude, onhygiënische spoelbak of een lekkende kraan is erg vervelend. U kunt proberen de bak goed schoon te maken of te repareren. Als een reparatie niet lukt dan is het echter verstandig om de hele spoelbak te vervangen. Een nieuwe gootsteen en kraan kunnen uw keuken al een hele frisse look geven.

Wilt u een compleet andere gootsteen plaatsen? Wellicht is dit tevens een goed moment om het werkblad te vervangen.

Keukenverlichting aanbrengen zorgt voor meer sfeer

Bij het maken van een keukenontwerp is het belangrijk om hierin ook de keukenverlichting mee te nemen. Denk hierbij wat het effect van de verlichting moet zijn. Als u fris licht wenst om bij te werken is LED verlichting een goede keuze. Spots met een dimmer zijn ideaal als u sfeerlicht wilt creëren. LED verlichting is helder, geeft weinig warmte af en het heeft daarnaast een hele lange levensduur. Ideaal!

keukeneiland

Keukeneiland; meer gezelligheid in de keuken

Een keukeneiland is verkrijgbaar in drie verschillende opties. Een spoeleiland is voorzien van een spoelbak, een schiereiland zit met één kant aan de keuken vast en een kookeiland heeft een kookplaat op het eiland. Daarnaast wordt er tevens vaak een bar van het kookeiland gemaakt. Een ruimte met kookeiland is veelal groter dan een traditionele keuken. Het is daarom verstandig om bij het keukenontwerp al rekening te houden met de ergonomie.

Keukenblad vernieuwen

Veel van onze klanten realiseren niet dat de kwaliteit en uitstraling van het keukenblad zeer belangrijk is. Door het keukenblad te renoveren, kan het gebruiksgemak van de ruimte dan ook sterk verbeteren. Een keukenblad kan van kunststof worden gemaakt, maar het is tevens een optie om een keukenblad van natuursteen of hout te bestellen. Het is afhankelijk van uw wensen voor keukenontwerp en design welke optie het beste bij u past.

Keuken verven

Bij een keukenrenovatie worden vele klussen uitgevoerd. Eén daarvan is het verven van de keuken. Dit deel van de keukenrenovatie kunt u eventueel zelf afhandelen, maar een keukenspecialist uit Bilthoven is u tevens graag van dienst. Het schilderen van de keuken in een witte kleur zorgt voor een hygiënische uitstraling. Door tijdens de keukenrenovatie de kleur te wijzigen kan er ook meer warmte worden gecreëerd. Vraag via het offerteformulier om meer informatie.

Keuken spuiten

Wilt dat de keukenruimte er weer strak en hygiënisch uitziet? Denk dan eens na over de mogelijkheid van het spuiten van de keukenruimte. Er zitten verschillende voordelen verbonden aan spuitwerk in de keuken, zoals lagere kosten dan een keukenrenovatie en minder keuzes die u moet maken. Het nadeel van het spuiten is dat dit geen lange termijn oplossing biedt voor vochtplekken en scheuren in de muren.

keuken vervangen

Keuken vervangen

Wilt u niet de keuken laten renoveren, maar de gehele keuken vervangen? Ook dat is geen probleem! Eén van de voordelen van het vervangen van de keuken, is dat u de ruimte helemaal kunt indelen naar uw wensen en eisen. Ook het veranderen van de indeling is een optie.

Schakel altijd een ervaren keukenmonteur in voor het plaatsen van een nieuwe keuken. U krijgt bijvoorbeeld handige tips over het indelen van de ruimte en de monteur zorgt voor een vakkundige plaatsing van de keuken. Vaak is het nodig om het leidingwerk te vervangen of om te leggen en dan wilt u naderhand natuurlijk geen problemen met lekkages. De keukenmonteur weet precies wat er nodig is voor nieuwe leidingen en legt alles moeiteloos aan.

Wilt u uw keuken vervangen? Bespaar op de kosten door gratis offertes te vergelijken!

Kosten nieuwe keuken

U las al meer over de kosten voor een keukenrenovatie. Maar het is natuurlijk ook mogelijk om een compleet nieuwe keuken te laten plaatsen. De kosten voor een gemiddelde nieuwe keuken van een bekend merk zijn ongeveer €15.000,-. Bij deze kosten voor een nieuwe keuken op maat rekenen we niet alleen de keukenkasten, maar heeft u ook inbouwapparatuur zoals een vaatwasser, kookplaats, inbouwkoelkast en een combimagnetron.

Voor een grotere keuken moet u rekening houden met hogere kosten. Door te kiezen voor merkloze en eenvoudige inbouwapparatuur bespaart u op de kosten voor een nieuwe keuken. Meer informatie nodig? Vul vandaag nog het contactformulier in.

Wat kost een nieuwe keuken?

Type nieuwe keuken Inclusief Gemiddelde prijzen *
Kleine keuken (merkloos) Eenvoudige inbouwapparatuur €5.500,-
Gemiddelde keuken (merk) Standaard inbouwapparatuur (afwasmachine, kookplaat, koelkast, combimagnetron) €15.000,-
Grote, luxe keuken (merk) Luxe inbouwapparatuur €25.000,-

* dit zijn gemiddelde prijzen incl. btw en plaatsen van de nieuwe keuken. Vraag voor exacte prijsopgaven gratis offertes aan van keukenspecialisten uit uw regio.

Keukeninspiratie nodig?

Deze video geeft u een indruk van wat er in moderne keukens mogelijk is.

Landelijke of moderne keuken kiezen?

Wanneer u een keuken laat plaatsen kunt u de indeling, opstelling en het uiterlijk bepalen. Of u nu gaat voor een klassieke, landelijke of moderne keuken, het is allemaal mogelijk. De keukenspecialisten uit ons netwerk in Bilthoven adviseren u graag en vinden altijd de stijl en het keukenontwerp dat bij u past. Moderne keukens zijn vaak strak en minimalistisch. We zien vaak dat men kiest voor een witte of juist een donkere kleur en een kookeiland.

Landelijke keukens daarentegen hebben meer details en geven een hele andere beleving. Voor ieder budget zijn er een betaalbare keukens. Vul het offerteformulier in voor meer informatie.

Bespaar op de kosten van uw nieuwe keuken! Vergelijk gratis offertes.

Ontvang offertes van keukenspecialisten uit de regio Bilthoven. Geheel gratis en vrijblijvend.

Gratis offertes vergelijken

keuken op maat Bilthoven

Keuken op maat in Bilthoven

Wanneer u een keuken wilt die helemaal is afgesteld op uw wensen, is het mogelijk om een keuken op maat te bestellen. U bepaalt waar het keukenblok komt, hoe de keukenkasten eruit zien, welke kleuren er gebruikt wordt en wat voor keukenapparatuur u wilt laten installeren.

Kookeiland plaatsen? Of juist speciale apparatuur? Alles is mogelijk!

Waarom een keuken op maat installeren?

 • U kunt de gehele indeling bepalen.
 • Kies voor de kleuren en materialen die u wilt.
 • Past perfect bij uw stijl en wensen.

Keuken reparatie Bilthoven

Werkt niet alles meer naar behoren in de keuken van uw woning in Bilthoven? Laat het dan repareren door een keukenmonteur. Veelvoorkomende reparaties zijn het recht hangen van scheve keukenfrontjes, het repareren van een kapotte oven of afwasmachine en het afstellen van de scharnieren.

Wanneer u een kapot onderdeel in de keuken niet laat repareren, bestaat de kans dat de beschadiging steeds erger wordt. Schakel daarom snel een keukenmonteur in voor een keuken reparatie. Wilt u niet te veel betalen voor de reparatie? Vergelijk dan gratis offertes van monteurs uit uw regio. Vul het offerteformulier in en ontvang spoedig een aantal offertes met scherpe prijzen.

Recent aangevraagde offertes
Keukenrenovatie in Bilthoven
Keuken op maat in Amersfoort
Nieuwe keuken in Veenendaal
Vervangen oude keuken in Zeist
Inbouwapparatuur plaatsen in Nieuwegein
Keuken renoveren in Houten
Keuken repareren in Soest
Vernieuwen van keuken in Woerden
Keukenapparatuur plaatsen in IJsselstein
Renovatie keuken in Maarssen

Op welke keurmerken letten bij een keukenspecialist?

Wilt u een keuken renovatie of reparatie in Bilthoven laten uitvoeren? Of juist een nieuwe keuken op maat laten plaatsen? Dan is het verstandig om een specialist in te schakelen. Wij hebben nog een aantal handige tips voor u bij het kiezen van een keukenspecialist uit uw regio Bilthoven. Let bij het vergelijken bijvoorbeeld op de voorwaarden en natuurlijk de totaalprijs. Worden er ook voorrijkosten gerekend en hoelang denkt de specialist ongeveer bezig te zijn met de reparatie of renovatie?

Daarnaast is het ook handig om te latten op eventuele keurmerken. Controleer bijvoorbeeld of de keukenmonteur CBW-erkend is of dat hij een kwaliteitsgarantie heeft van de Kwaliteit Garantie Groep. U bent dan verzekerd van deskundige hulp en uitstekende service. Lees hier meer over op kwaliteitgarantiegroep.nl of cbw-erkend.nl.

Voordelen keukenmonteur Bilthoven inschakelen

Denkt u erover na om uw keuken compleet te vernieuwen of uw keuken gedeeltelijk te renoveren? Schakel dan een keukenmonteur in. De keukenmonteurs uit ons netwerk in Bilthoven ondersteunen u graag. Zij helpen u bij het maken van een plan en indeling en voorzien u van deskundig advies en ideeën. Alle keukenmonteurs hebben veel ervaring in het plaatsen, repareren en renoveren van keukens. Zo bent u verzekerd van een goede kwaliteit. De voordelen van een keukenmonteur op een rij:

 • Professioneel advies
 • Praktische oplossingen
 • Hoge kwaliteit
 • Voor reparaties, renovaties en plaatsing nieuwe keuken

keukenspecialist Bilthoven

Wilt u in Bilthoven een keukenrenovatie? Ontvang gratis offertes en bespaar

Wilt u een keukenrenovatie laten uitvoeren? Een verstandige keuze! Met een renovatie vernieuwt u eenvoudig een aantal onderdelen. Uw keuken ziet er snel weer als nieuw uit en u verhoogt het gebruiksgemak. Ook het plaatsen van een nieuwe keuken is een optie. Schakel een keukenspecialist uit Bilthoven in voor de klus om verzekerd te zijn van de beste kwaliteit.

Start direct uw gratis offerteaanvraag!

Door gratis offertes te vergelijken, bespaart u op de kosten. Bovendien weet u zeker dat u niet te veel betaalt. Het aanvragen van offertes is heel eenvoudig, u hoeft alleen het formulier in te vullen. Deze handige offertedienst is geheel zonder verplichtingen. U zit dus nergens aan vast.

Gratis offertes aanvragen