keukens Zeist

Keukens Zeist

Is uw keuken aan vernieuwing toe? Wilt u kleine aanpassingen doen zoals het veranderen van het keukenblad of handgrepen? Of zijn er onderdelen toe aan vervanging door ouderdom of beschadiging? Overweeg dan om uw een keukenrenovatie uit te laten voeren. Bij een keukenspecialist uit ons netwerk in de omgeving van Zeist bent u in goede handen.

Vul het offerteformulier in en u ontvangt spoedig meerdere vrijblijvende offertes. De offertes kunt u rustig thuis vergelijken op basis van prijs, aanbod en voorwaarden. Zo weet u zeker dat u de keukenspecialist kiest die het beste bij u past! Ook voor het renoveren van keukendeurtjes of het vernieuwen van apparatuur kunt u een keukenspecialist inschakelen.

Gratis offertes vergelijken
Betreft het een renovatie of nieuwe keuken?

Welke opstelling heeft uw keuken? (*)
Rechte opstellingHoekkeukenU-vormAnders (omschrijven in beschrijving)

Wat wilt u renoveren? (*)
KeukendeurtjesKeukenbladKeukenapparatuurPlinten vervangen
Gewenste stijl keuken (*)
Binnen welke termijn wilt uw keuken laten renoveren? (*)
budget reparatie keuken

Voor ieder budget de juiste oplossing

Een keukenrenovatie kan aardig wat kosten met zich meebrengen. Zo is bijvoorbeeld de installatie van inbouwapparatuur vrij prijzig. Maar ook met een klein budget geeft u de ruimte een hele andere uitstraling. Verander bijvoorbeeld het keukenblad, verf de keukendeurtjes of plaats moderne handgrepen. Of ga voor keukenapparatuur van een outletshop. Zo kunt u tegen een aantrekkelijke prijs toch een mooie keukenrenovatie laten uitvoeren.

keukenrenovatie Zeist

Renovatie van uw keuken

Denkt u na over een keukenrenovatie in uw woning in Zeist? Er zijn vele mogelijkheden om uw keuken te renoveren naar uw smaak. Het is verstandig om van tevoren een plan te maken en u goed te oriënteren. Zo kunt u gedeeltes renoveren, denk bijvoorbeeld aan het renoveren van uw apparatuur, het toevoegen van een vaatwasser of een mooi marmeren keukenblad. Maar het is ook mogelijk om een complete keukenrenovatie uit te voeren.

Navigeer naar:

Keukenreparatie | Keukenrenovatie | Prijzen van een keukenrenovatie | Nieuwe keuken | Prijzen nieuwe keuken | Voordelen inschakelen keukenmonteur

Reparatie

Zijn er onderdelen in uw keuken in Zeist toe aan reparatie? Er kunnen diverse redenen zijn voor het repareren. Bijvoorbeeld ouderdom, slijtage of beschadigingen. Ook met een beperkt budget is er veel mogelijk voor uw keuken. Door een reparatie uit te voeren verlengt u de levensduur van uw keukenapparatuur, keukenkastjes en keukenblad aanzienlijk. Van het repareren van inbouwapparatuur tot handgrepen en kasten, het is allemaal mogelijk.

Nieuwe keuken installeren?

Twijfelt u nog om uw nieuwe keuken in Zeist zelf te installeren of dit uit te besteden aan een keukenspecialist? Houdt er rekening mee dat installatie wellicht lastiger is dan verwacht. Een keuken wordt vrijwel altijd op maat geleverd. De montage komt daarom heel precies. Naderhand een keukenspecialist inhuren om allerlei zaken te herstellen is vaak een dure grap. Denk bij het installeren van uw keuken ook aan de plaats van de water- en gasleiding en de verlichting.

Laat uw keuken renoveren door een specialist!

Vul het contactformulier in en u ontvangt een aantal vrijblijvende offertes met scherpe prijs!

Gratis offertes aanvragen
landelijke keuken plaatsen

Landelijke of moderne keuken?

Denkt u erover na om een nieuwe keuken te plaatsen? Dan heeft u de keuze uit vele mogelijkheden, indelingen, designs en opstellingen. Van een klassieke tot een landelijke of moderne keuken. Alles is mogelijk. Voor deskundig advies kunt u een keukenspecialist uit Zeist inschakelen. Een moderne keuken is vaak minimalistisch en heeft lichte of donkere kleuren. Een strak keukenblad, hoogglans deurtjes en een diepe spoelbak kiest men vaak bij een moderne keuken. Een landelijke keuken heeft een warmere uitstraling. Zachte kleuren, koper en veel details op de kastjes zijn ook typisch voor een landelijke keuken.


Hoe werkt een keukenrenovatie?

Een keukenrenovatie begint bij het maken van een plan. Voor het maken van een plan moet u veel nadenken over de onderdelen die u wilt aanpassen en wat u graag wilt in uw vernieuwde keuken. Daarnaast is het verstandig om uw budget vast te stellen. Een keukenrenovatie is de ideale manier om de uitstraling van uw keuken te veranderen. Denk daarom ook na over de stijl en het design dat u graag zou willen. De keukenspecialist uit Zeist ondersteunt u graag bij het maken van een plan, maar voert ook graag het renoveren voor u uit. U bent dan verzekerd van de beste kwaliteit en hoeft verder niets te regelen.

Gedeeltelijke of complete keukenrenovatie?

U kunt u keukenblok gedeeltelijk laten renoveren door te kiezen om een aantal onderdelen te vervangen of te repareren. Het is echter ook mogelijk om een complete keukenrenovatie te doen. Soms is het nodig om breekwerk uit te laten voeren voor een keukenrenovatie, maar dit is niet altijd het geval. In veel gevallen is een keukenrenovatie, ook als u uw keukenruimte compleet laat renoveren, mogelijk zonder dat daarvoor sloop- of breekwerk nodig is. Bij een gedeeltelijke keukenrenovatie kunt u uw keukenfrontjes aanpassen, het aanrechtblad renoveren of nieuw apparatuur plaatsen. Bij een complete keukenrenovatie heeft u als het ware een fonkelnieuwe keukenruimte.

Welke onderdelen renoveren of repareren?

Afhankelijk van uw budget, persoonlijke wensen en de mogelijkheden kunt u onderdelen in uw keuken laten renoveren of repareren. Denk aan kastjes en deuren die niet meer goed opengaan. Hetzelfde geldt voor defecte keukenapparatuur. Wilt u liever andere keukenfrontjes? Verf deze dan of en, voorzie ze van een laag folie of vevang ze helemaal Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om de handgreepjes of aanrechtblad renoveren. Laat u een nieuw aanrechtblad plaatsen? Dat is de ideale tijd om te kijken naar een moderne spoelbak en een handige keukenkraan. Geniet ook van een vernieuwde keukenruimte met een renovatie! Mogelijkheden voor het renoveren:

  • Plaatsen nieuwe keukenfrontjes, aanrechtblad en apparatuur
  • De keukenfrontjes of keukendeurtjes
  • Repareren van apparatuur en onderdelen
  • Vernieuwen keukenkastjes
  • Veranderen van design

Werkgebied Zeist

keukenkastjes

Keukenkastjes

Bij vrijwel elke keukenrenovatie moeten de keukenkastjes vernieuwt worden. De kastjes kunnen bij een renovatie bijvoorbeeld worden ingebouwd, of van andere frontjes worden voorzien. Bent u nog tevreden over uw kastjes qua aanblik, maar hebben ze een reparatie nodig of hangen ze niet meer recht? Ook daarbij kunnen wij u van dienst zijn. Eventueel is het ook een optie om onze professionals uit Zeist de kastjes te laten verven.

scharnieren keukenkastjes monteren

Scharnieren van keukenkastjes

De meeste keukenkastjes zijn voorzien van verdekte kastscharnieren. Voordeel van deze scharnieren is dat u ze niet kunt zien wanneer de kastjes gesloten zijn. Vervang of repareer de scharnieren wanneer ze niet meer goed werken. Wilt u nog meer gebruiksgemak? Dan zijn scharnieren met een soft close systeem erg geschikt. Met kleine kinderen is het verstandig om kindersloten te plaatsen. Zeker op kastjes waar schoonmaakmiddelen bewaard worden.

Keukenfrontjes

Wist u dat er een verschil bestaat tussen keukendeurtjes en keukenfrontjes? De keukenfrontjes zijn de bovenste laag op de deurtjes. Wanneer de keukendeurtjes nog goed hangen en in prima staat verkeren, maar het oppervlak is beschadigd, dan is het in enkele gevallen mogelijk om alleen de keukenfrontjes te renoveren. Het vernieuwen van de keukenfrontjes is ook een manier om de kastjes aan te passen aan de nieuwe stijl van de keuken na een keukenrenovatie.

Folie keukenkastjes laat los?

Heeft u keukenkasten met folie? Dan kan het zijn dat de folie na verloop van tijd loslaat. Vaak begint dit in de hoekjes of komt er lucht onder de folie. Bij een beschadiging kan het ook voorkomen dat de folie loslaat. Een keukenmonteur uit Zeist komt graag lans om dit te vernieuwen. De monteur verwijdert de folie van de keukenkastjes en brengt weer nieuwe folie aan. De kastjes en frontjes zien er daarna weer als nieuw uit.

keukendeurtjes vervangen Zeist

Keukendeurtjes

Eén van de grote problemen bij veelvuldig gebruik van de keukenkastjes is dat de deurtjes verzakken of uit het lood gaan hangen. Dit probleem is met een reparatie eenvoudig te verhelpen. Uw keukendeurtjes kunnen dankzij de reparatie van onze experts uit Zeist nog jarenlang mee, zonder dat u deze hoeft te vervangen. Bent u niet tevreden met de kleur van uw keukendeurtjes overweeg dan om deze te laten verven. Bent u benieuwd naar de prijzen? Vraag meerdere offertes aan.

vervangen keukenapparatuur

Keukenapparatuur

In een keukenruimte wordt gebruik gemaakt van veel apparaten. Onder de term keukenapparatuur verstaan wij dan ook zowel de kleine apparaten (koffiezetapparaat, afzuigkap) als groter apparatuur zoals een koelkast of fornuis. Het vernieuwen van de keukenapparatuur is vaak vrij duur, maar is noodzakelijk wanneer een reparatie niet mogelijk is of als het verbruik van de apparatuur zeer hoog is. Bij een outletshop verkoopt men keukenapparatuur van hoge kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen.

Keukenkranen

Er zijn vele mogelijkheden voor keukenkranen. Het meeste gebruiksgemak heeft u met een eenhendelmengkraan. U kunt de temperatuur en de hoeveelheid water bedienen met één hendel. Een meergreepskraan is een andere mogelijkheid. Hierbij stelt u het water in met twee grepen. Eén voor warm water en één voor koud water. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een systeem met kokend water. Nooit meer water koken met een waterkoker of op het fornuis, maar direct uit de kraan.

Handgrepen vernieuwen

Wilt u de aanblik van de keukenkasten in uw woning in Zeist veranderen, maar hebt u geen geld voor het inzetten van een keukenspecialist? Met een paar simpele aanpassingen die zelf kunt uitvoeren, verandert u dede aanblikvan uw keuken. Een voorbeeld hiervan is het veranderen van de handgrepen. Wij bedoelen hiermee de handgrepen aan de keukenkastjes en –lades. U kunt eenvoudig de sfeer aanpassen van modern naar klassiek en vice versa door het vernieuwen van de handgrepen.

spuiten keuken Zeist

Keuken spuiten

Wij noemden hierboven al de mogelijkheid voor het spuiten van de keuken. Het spuiten van keukens is een innovatieve techniek die pas een aantal jaar wordt toegepast. Het spuiten is een alternatief voor het verven van de ruimte, maar kan enkel worden toegepast wanneer alle keukenonderdelen gerenoveerd worden. Het spuiten moet namelijk in een lege ruimte worden uitgevoerd voor een optimaal resultaat. Nieuwsgierig? Wij informeren u met alle plezier over de mogelijkheden.

plaatsen spatwand

Spatwand plaatsen

Wilt u de muur achter het fornuis beschermen tegen vlekken door het koken? Dan is een spatwand de juiste oplossing voor u. Een spatwand is bij onze experts uit Zeist verkrijgbaar in verschillende soorten en maten, en kan van meerdere materialen worden gemaakt. Wij plaatsen over het algemeen spatwanden van glas, omdat deze niet de aanblik van de muur wijzigen, maar wel zorgen voor een betere bescherming.

Schakel een specialist in voor uw keuken!

Gratis offertes aanvragen

Keukentegels

Tegels worden vaak gebruikt als achterwand en rondom de kookplaat. Ze hebben twee functies: een decoratieve functie, maar ze zijn ook functioneel tegen waterspatten en vuil en vet van het koken. Bij beschadiging, veroudering of slijtage moet u de tegels vervangen. Zijn de tegels nog van goede kwaliteit, maar wilt u de kleur of stijl veranderen van de tegelsd? Dan is het mogelijk om de keuken tegels te verven.

Inbouwkoelkast repareren

Een keukenspecialist uit ons netwerk in Zeist kan u niet alleen helpen bij een keukenrenovatie, ook bij de reparatie en installatie van inbouwapparatuur bent u bij ons aan het juiste adres. Is er een probleem met uw inbouwkoelkast, of doet uw gasfornuis het niet meer? Beide onderdelen zijn onmisbaar, het is belangrijk dat indien een keukenspecialist uit Zeist een reparatie komt uitvoeren.

renoveren afzuigkap

Afzuigkap vervangen

Het vervangen van de afzuigkap is tevens een klus waarvoor u de hulp van een keukenspecialist uit ons netwerk kunt inschakelen. Een afzuigkap is meestal geen verplicht onderdeel in de keuken, maar zorgt voor een sterke verhoging van het wooncomfort. Wilt u weten wat het kost als u een andere afzuigkap laat plaatsen? Vul dan gratis ons offerteformulier in waarna wij u vrijblijvend meerdere offertes toesturen.

repareren spoelbak

Spoelbak vervangen

Lekt de kraan? U kunt proberen deze te herstellen. Is de spoelbak verouderd? In de meeste gevallen is een reparatie dan niet mogelijk. De spoelbak verwisselen met een nieuwe is in dat geval een beter idee. Als u een wasbak gaat aanschaffen dan is het verstandig om rekening te houden met de afmetingen van de vorige spoelbak. Als u een grotere of kleinere wasbak aanschaft moet u waarschijnlijk aanpassingen doen aan het aanrecht.

Inductiekookplaat aansluiten

Tegenwoordig valt tijdens een keukenrenovatie steeds vaker de keuze op een inductiekookplaat. Met een inductiekookplaat kookt u sneller dan met andere soorten, er wordt echter wel veel stroom verbruikt. Houd er daarom in uw ontwerp rekening mee dat u een inductiekookplaat op een speciale groep aansluit. Werken met elektra is gevaarlijk en als u hier geen ervaring mee hebt is het verstandig om een keukenspecialist in te huren voor het aansluiten.

Keukenverlichting

Keukenverlichting is erg belangrijk. U verlicht de ruimte optimaal als u gebruik maakt van verschillende lichtbronnen. De basis keukenverlichting is veelal één lichtpunt in het midden van de ruimte. Daarnaast is het verstandig om sfeerverlichting aan te brengen, evenals extra verlichting op de plekken waar u aan het werk bent. Houd er bij het ontwerp rekening mee dat u de lichtschakelaars zo veel mogelijk bij elkaar plaatst zodat u onnodig geloop voorkomt.

renoveren keukeneiland Zeist

Keukeneiland

Als er in het ontwerp van uw keukenruimte is voor een keukeneiland dan is dit zeker een aanrader. Vooral in een open ruimte staat een keukeneiland erg mooi. Dankzij een keukeneiland hebt u voldoende ruimte voor al uw keukenapparatuur, beschikt u over een groot werkoppervlak en hebt u voldoende beweegruimte. Als u tijdens een keukenrenovatie een keukeneiland toevoegt dan geeft dit de ruimte bovendien een luxe uitstraling.

ergonomische keuken

Ergonomie keuken

U staat er wellicht niet bij stil, maar ergonomie in de keukenruimte is erg belangrijk. Het is verstandig om bij het ontwerp van een keuken rekening te houden met de lengte van de gebruiker. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de hoogte van het keukenblad, het fornuis en de spoelbak. Houd daarnaast rekening met de volgorde van verschillende werkzaamheden en hoe vaak u keukenapparatuur of andere elementen gebruikt. Dit alles draagt bij aan een fijne en veilige keuken.

Keukenblad

Het keukenblad is een belangrijk onderdeel van de keuken. Hier wordt aan gekookt, en wellicht ook aan gegeten. Het keukenblad moet dan ook in goede staat verkeren voor een optimaal wooncomfort. Bij onze leveranciers uit Zeist zijn keukenbladen in vele maten en materialen verkrijgbaar. Het is aan u om te bepalen of u kiest voor hout, natuursteen of kunststof als ondergrond voor het keukenblad.

Keuken verven

Wie een beperkt budget heeft, kan vaak met een reparatie en het verven van de ruimte al een hele keukenrenovatie bewerkstelligen. Denk bij het verven aan een standaard verfklus waarbij de muren en het plafond van een kleurtje worden voorzien. Naast verven is ook spuiten een oplossing. Spuiten is een techniek die minder tijd kost, en zorgt voor een in één keer dekkende laag op de muur.

Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw keukenrenovatie?

Vraag meerdere gratis offertes aan. Vergelijk de aanbiedingen en kies een keukenspecialist!

Gratis offertes aanvragen


Prijzen van een keukenrenovatie

Het voordeel van een keukenrenovatie is dat het stukken goedkoper is dan een gloednieuwe keuken. Ook met een klein budget kunt u al veel veranderen. De kosten voor een keukenrenovatie zijn afhankelijk van verschillende factoren. Zo wordt de prijs voor het renoveren onder andere bepaald door de tijd die de keukenspecialist uit Zeist kwijt is aan het werk.Ook het ontwerp is van invloed op de kosten. Voor een klein keukenblok bent u gemiddeld €350,- tot €1.000,- kwijt voor een renovatie. De prijzen voor repareren of renoveren van onderdelen worden beïnvloed het materiaal en de ernst van het probleem.

Meer inzicht in de kosten? Vraag meerdere offertes aan via het offerteformulier. Vergelijk de gratis offertes en bespaar!

Type keuken Gerenoveerde onderdelen (inclusief handgrepen en scharnieren) Gemiddelde prijzen, inclusief btw en arbeidskosten*
Kleine keuken 1 koelkastpaneel
3 ladefronten
3 keukenfronten
€350,- tot €1.000,-
Gemiddelde keuken 1 vaatwasserpaneel
1 koelkastpaneel
5 ladefronten
8 keukendeuren
€900,- tot €2.000,-
Grote keuken 1 vaatwasserpaneel
1 koelkastpaneel
7 ladefronten
12 keukendeuren
€1.000,- tot €3.000,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven vrijblijvend offertes aan van keukenspecialisten uit uw regio.

moderne keuken
renovatie keukeneiland Zeist


Prijzen nieuwe keuken

Is een keukenrenovatie niet meer mogelijk of wilt u graag een gloednieuwe keuken? Bij het plaatsen van een kleine keuken van een onbekend merk moet u rekening houden met prijzen rond de €5.500,-. Dit is inclusief de BTW en het plaatsen door een keukenspecialist. Een iets groter keukenblok van een bekend merk kost ongeveer €15.000,-. Met deze keuken heeft u standaard inbouwapparatuur zoals een afwasmachine, kookplaat, combimagnetron en koelkast. Wilt u besparen op uw keuken? Bekijk dan de mogelijkheden voor eenvoudige apparatuur of merkloze apparatuur. Vul gelijk het offerteformulier in om gratis offertes aan te vragen.

Type nieuwe keuken Inclusief Gemiddelde prijzen, inclusief btw en plaatsing*
Kleine keuken (merkloos) Eenvoudige inbouwapparatuur €5.500,-
Gemiddelde keuken (merk) Standaard inbouwapparatuur (afwasmachine, kookplaat, koelkast, combimagnetron) €15.000,-
Grote, luxe keuken (merk) Luxe inbouwapparatuur €25.000,-

* Let op: dit zijn gemiddelde prijzen. Vraag voor exacte prijsopgaven vrijblijvend offertes aan van keukenspecialisten uit uw regio.


Voordelen keukenmonteur inschakelen

Een keukenmonteur schakelt u voor verschillende klussen in. Hij staat voor u klaar om onderdelen te repareren, maar een keukenreparateur uit Zeist kan u ook adviseren over de mogelijkheden voor het renoveren. De monteurs uit ons netwerk hebben hier veel ervaring mee en komen meestal met handige oplossingen en mogelijkheden waar u zelf misschien nog niet aan gedacht had. Uiteraard kunt u een keukenreparateur ook inschakelen voor het plaatsen van kastjes, frontjes en apparatuur.

  • Deskundige raadgeving
  • Handige tips en informatie
  • Hoogste kwaliteit
  • Reparaties, renovaties en plaatsen nieuwe keuken
keukenspecialist Zeist
aanvragen offertes keukenrenovatie

Vrijblijvend offertes aanvragen

Een keukenrenovatie hoeft niet heel moeilijk te zijn. Verwissel bijvoorbeeld de handgrepen van keukendeurtjes en laatjes met nieuwe. Of geef de keukenfrontjes een nieuw, fris kleurtje. Zoekt u een keukenspecialist die het renoveren voor u kan uitvoeren of die een ontwerp op maat voor de keukenrenovatie kan maken? Wij zijn een netwerk van menig keukenspecialist in Zeist. Vul het offerteformulier in en ontvang vrijblijvend een aantal gratis offertes. Vergelijk ze met elkaar en kies zelf welke keukenspecialist bij u langskomt in Zeist. Wij zijn u met alle plezier van dienst bij het renoveren van uw droomkeuken.